Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Football League 2: "Χ" για Καβάλα, Ορφέα και Ακροπόταμο, ήττα για Κοκκινόχωμα



φωτογραφία αρχείου
Κακή εμφάνιση έκανε η ομάδα της Καβάλας κόντρα στην γηπεδούχο Θύελλα Φιλώτα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Football League 2, σε έναν αγώνα ο οποίος έληξε 0-0. Η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη μπορεί να μην απειλήθηκε ουσιαστικά από τους γηπεδούχους ωστόσο ανέβασε ρυθμούς μόνο μετά το 75ο λεπτό της αναμέτρησης, με συνέπεια να χάσει μεν μερικές κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ αλλά να μην καταφέρει να εκμεταλλευτεί το νέο στραβοπάτημα του Πανσερραϊκού (ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία στον Ορφέα Ελευθερούπολης).

Αντίθετα, η ομάδα της Ελευθερούπολης πήρε έναν παλικαρίσιο βαθμό απέναντι στον Πανσερραϊκό, μέσα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, σε αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 41' με πλασέ του Γαϊδαρτζή, ωστόσο ο Ορφέας Ελευθερούπολης ισοφάρισε στο 49' με αυτογκόλ του Βοσκόπουλου, σε ένα ματς το οποίο σημαδεύτηκε από ένταση και μικροσυμπλοκές -ιδίως την στιγμή της αποβολής του παίκτη των φιλοξενούμενων Αθανασόπουλου.

Μοιρασμένες οι εντυπώσεις στο γήπεδο του Ακροποτάμου, με τον τοπικό Άρη να προηγείται επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων με γκολ του Αποστολίδη στο 31' αλλά με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 2ο ημίχρονο με πολύ ωραίο σουτ του Σαράπογλου.

Για πρώτη φορά στην φετινή σαιζόν ηττήθηκε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, οι παίκτες του οποίου ήταν πραγματικά άτυχοι καθώς έχασαν σωρεία ευκαιριών για να πετύχουν κάποιο γκολ -με αποκορύφωμα μια τετραπλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις. Κάτι όμως που δεν έγινε, με συνέπεια ο Καμπανιακός -ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες- να φύγει από το Κοκκινόχωμα πετυχαίνοντας μια σπουδαία νίκη με σκορ 0-1.

Τα αποτελέσματα

Πανσερραϊκός-Ορφέας Ελευθερούπολης 1-1 (1/11)
Θύελλα Φιλώτα-Καβάλα 0-0
Άρης Ακροποτάμου-Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-1
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Καμπανιακός 0-1
Άρης-Δόξα Δράμας 0-1
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Εθνικός Αγιονερίου 2-0
Απόλλωνας Αρναίας-Καστοριά 2-0
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Έβρος Σουφλίου 0-2

Η βαθμολογία

1. Πανσερραϊκός 11
2. Έβρος Σουφλίου 11
3. Καμπανιακός 10
4. Καβάλα 9
5. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 8
6. Ορφέας Ελευθερούπολης 8
7. Άρης 7
8. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 6
9. Δόξα Δράμας 6
10. Εθνικός Αγιονερίου 5
11. Θύελλα Φιλώτα 5
12. Αναγέννηση Γιαννιτσών 5
13. Ηρακλής Αμπελοκήπων 4
14. Άρης Ακροποτάμου 4
15. Απόλλων Αρναίας 4
16. Καστοριά 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου