Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Μάκης Παπαδόπουλος για στρατόπεδα: "Κατώτερες των περιστάσεων οι εξαγγελίες"
Σχετικά με τις εξαγγελίες για τα στρατόπεδα, ο Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ κ. Μάκης Παπαδόπουλος έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Οι πρόσφατες εξαγγελίες για το θέμα της παραχώρησης των στρατοπέδων είναι πολύ κατώτερες από τις απαιτήσεις που πρόβαλλαν εδώ και δύο δεκαετίες οι προηγούμενες δημοτικές διοικήσεις και η τοπική κοινωνία. Όσο η διεκδίκηση των μεγάλων υποθέσεων γίνεται αποσπασματικά και με μεμονωμένες πρωτοβουλίες τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος να έχουμε δυσμενή αποτελέσματα και τετελεσμένα γεγονότα.

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται αυτές οι εξαγγελίες αποκαλύπτουν, για άλλη μία φορά, το μεγάλο έλλειμμα συντονισμού των θεσμικών παραγόντων και φορέων του τόπου μας, που έχει εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις στη διεκδίκηση σημαντικών υποθέσεων του Δήμου μας. Όλα τα μεγάλα ζητήματα που μας απασχόλησαν και μας απασχολούν τον τελευταίο καιρό, είτε είναι τα στρατόπεδα είτε ο αγωγός ΤΑΡ, το LNG και η ανάπτυξη του ΤΕΙ, αποδεικνύουν ότι η συνεργασία είναι μονόδρομος.

Χρειάζεται να γίνει κατανοητό από όλους τους θεσμικούς φορείς και παράγοντες ότι μόνο με συνεννόηση, κοινούς στόχους και ισχυρή “εξωτερική πολιτική” που θα προωθεί συνεχώς και συστηματικά τις μεγάλες διεκδικήσεις του τόπου μας μπορούμε να διαπραγματευθούμε με τους αρμόδιους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του κεντρικού κράτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου