Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Καταλήψεων συνέχεια... - Δεν διεξήχθη η προγραμματισμένη πορεία μαθητών - Δεν θα γίνουν μαθήματα την Τετάρτη λόγω εκλογών στις διδασκαλικές ενώσεις




Δεν συνεχίστηκε, τελικά, η κατάληψη στο 6ο Γυμνάσιο Καβάλας, οι μαθητές του οποίου είχαν αποτρέψει την διεξαγωγή μαθημάτων την Δευτέρα λόγω διαμαρτυριών για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δρόμος που οδηγεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας (και ο οποίος περνάει μπροστά από το γυμνάσιο). Αντίθετα η κατάληψη στο 2ο Λύκειο (και το παρακείμενο 7ο Γυμνάσιο) συνεχίστηκε για 2η ημέρα.

Στις 11:30 το πρωί της Τρίτης είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση μαθητών στον δημοτικό κήπο της πόλης, ωστόσο αυτή δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μικρής συμμετοχής μαθητών. Κάτι, άλλωστε, αναμενόμενο από την στιγμή που οι ημέρες αυτές είναι αφιερωμένες στους περιπάτους-εκδρομές.

Από εκεί και πέρα, όλα τα σχολεία στον νομό Καβάλας δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη λόγω των προγραμματισμένων εκλογών για την ανάδειξη των προεδρείων του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και της ΕΛΜΕ Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου