Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η τροποποίηση σχεδίου πόλης στο Ο.Τ. 98 στο Παληό Καβάλας – Παρών ψήφισαν Καρίπογλου, Βελισάρης, Μακέδου



Χθες το απόγευμα συνεδρίασε στην αίθουσα συσκέψεων του δημοτικού συμβουλίου η Δημοτική Κοινότητα Καβάλα με θέμα τη γνωμοδότηση για την τροποποίηση σχεδίου πόλης λόγω άρσης ασυμφωνίας σχεδίου, στο Ο.Τ. 98, στο παληό Δήμου Καβάλας. Όπως διευκρινίστηκε στη συνεδρίαση η ασυμφωνία προέρχεται από σφάλμα της αρμόδιας υπηρεσίας και όχι από το σφάλμα κάποιου πολίτη. Όπως είπαν ένα οικόπεδο το οποίο αρχικά είχε χαρακτηριστεί άρτιο τώρα καθίσταται μη άρτιο.

Ο κ. Τσιάρος τόνισε ότι εφόσον έχει κάνει λάθος η υπηρεσία πρέπει να δοθεί λύση στον καθένα ξεχωριστά. Η κ. Τσάλκου συμπλήρωσε ότι εφόσον υπάρχουν προβλήματα δεν πρέπει να διαιωνίζονται. Αντιθέτως ο κ. Βελισάρης διερωτήθηκε πως και έσκασε σε αυτή τη χρονική στιγμή το θέμα και ότι δεν είναι διατεθειμένος να το ψηφίσει γιατί είναι αρκετά επιφυλακτικός. Όπως συμπλήρωσε το παλιό είναι μια αρκετά ταλαιπωρημένη περιοχή. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η κ. Μακέδου η οποία δήλωσε ότι δε θα ψηφίσει το θέμα επειδή μπορεί να ζητήσουν και άλλοι αλλαγές.


Μετά την λήξη της συζήτησης τα μέλη της δημοτικής κοινότητας Καβάλας προχώρησαν σε ψηφοφορία όπου το θέμα ψηφίστηκε με πλειοψηφία. Παρών ψήφησαν ο κ. Καρίπογλου, ο κ. Βελισάρης και η κ. Μακέδου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου