Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ανοιχτά σχεδόν τα 7 στα 10 εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Καβάλας - Σε "χαμηλές πτήσεις" η αγοραστική κίνηση




Παρά την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα στην Καβάλα κατά την διάρκεια της Κυριακής, οι περισσότεροι καταστηματάρχες προτίμησαν να εκμεταλλευτούν την ημέρα και να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους. Από την μια ο καλός καιρός και από την άλλη το δεκαήμερο προσφορών (το οποίο ξεκίνησε το Σάββατο), σε συνδυασμό δε και με το ότι είχαν περάσει μόλις 2 ημέρες από το τέλος του Οκτωβρίου -οπότε και πληρώθηκαν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι- όλα αυτά συνετέλεσαν στο να ανοίξουν περίπου 7 στις 10 εμπορικές επιχειρήσεις (σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις).


Η κίνηση στους δρόμους της πόλης ήταν αρκετά ικανοποιητική, και σε αρκετές περιπτώσεις θύμιζε την κίνηση του Σαββάτου. Ωστόσο, αν και δεν ήταν λίγοι οι καταναλωτές που δοκίμασαν να μπουν σε καταστήματα για να αγοράσουν προϊόντα, οι σχετικά λιγοστές σακούλες στα χέρια τους μαρτυρούν ότι η αγοραστική κίνηση παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα.

Σχόλιο γράφοντος: Και πώς να μην παραμείνει όταν ακόμα και τώρα, που το πορτοφόλι των καταναλωτών είναι σχεδόν άδειο, αντικρίζουμε τιμές όπως οι παρακάτω, οι οποίες στο μάτι ενός απλού καταναλωτή φαντάζουν -και όχι άδικα- ως εξωφρενικές; Υπόψη ότι η φωτογραφία ελήφθη το πρωί της Κυριακής...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου