Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ρεσιτάλ πιάνου με τους νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, Μ. Ζλατάνη-Στ. Κουτσώνη στο Δ.Ω.Κ.
Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και το Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης 2014, παρουσιάζουν ένα ενδιαφέρον ρεσιτάλ πιάνου, με δύο εκλεκτούς νέους καλλιτέχνες. Την Μαρία Ζλατάνη και τον Στέργιο Κουτσώνη.Οι δύο ταλαντούχοι πιανίστες, θα ερμηνεύσουν γνωστά έργα κορυφαίων δημιουργών (Μπαχ, Μπετόβεν (Σονάτα «Σεληνόφως»), Σοπέν (Νυχτερινό), Λιστ («Ταραντέλα»), Ντεμπυσύ). Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πιάνου, κάθε φθινόπωρο επί έναν και πλέον μήνα, δεκαπέντε, περίπου, δράσεις με άξονα το πιάνο, λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη και σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας.

Πέντε ρεσιτάλ, δύο συναυλίες λήξης, τέσσερα ρεσιτάλ νέων καλλιτεχνών και Masterclass, αναδεικνύουν τη μαγεία της μουσικής στη φετινή γιορτή του πιάνου.

Η Καβάλα είναι η πρώτη από τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους ταλαντούχους νέους πιανίστες, που έχουν επιλεχθεί φέτος από το Φεστιβάλ. Θα ακολουθήσουν ρεσιτάλ στη Θεσσαλονίκη, τη Φλώρινα και τις Σέρρες.

Το ρεσιτάλ της Καβάλας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 στις 8μ.μ., στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» του Δ.Ω.Κ. με ελεύθερη είσοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου