Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ένα ακόμα ευχαριστήριο από την ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ Καβάλας




Η   Πρόεδρος   και  τα   Μέλη  του   Διοικητικού Συμβουλίου του  Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας  Περιφέρειας Α.Μ.Θ. και τα παιδιά του  Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά :
·         τους  ΑΦΟΥΣ ΝΤΙΝΙΑΚΟΥ για το ποσό των 200€ που προσέφεραν στα παιδιά της Μονάδας μας, εις μνήμη ΚΥΡΙΑΚΟΥ.            
·         την κα  ΛΕΧΗ ΕΛΕΝΗ, για τα σακίδια που προσέφερε στα  παιδιά της Μονάδας μας.    
·         τον κ.  ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, για τα βρεφικά γάλατα που προσέφερε στη  Μονάδας μας.    
·         την κα  ΓΑΜΒΡΕΛΗ ΘΩΜΑΗ, για τη συνοδεία   φιλοξενούμενης  της  Μονάδας μας  σε ιατρό της πόλης μας καθώς και την κάλυψη των εξόδων της ιατρικής επίσκεψης.    
·         τη σχολή χορού KAVALA  LATINO, για τη δωρεάν εκμάθηση χορού σε φιλοξενούμενη  της  Μονάδας μας .    
·         τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερούπολης  κ. ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ , για την πρόσκλησή του στα παιδιά της Μονάδας μας να συμμετέχουν από κοινού στις εκδηλώσεις του σχολείου  για την 1η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στις 06-10-2014.
·         τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών  ISON – ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ, Παράρτημα Αγίου Λουκά, για τη δωρεάν συμμετοχή  δύο παιδιών της Μονάδας μας σε πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας. 
·         τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών  ISON – ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ, Παράρτημα Κηπούπολης για τη δωρεάν συμμετοχή  τριών παιδιών της Μονάδας μας σε πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας. 
·         τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΄΄ΣΕΙΡΙΟ΄΄ για τα σχολικά είδη που προσέφερε  στα παιδιά της Μονάδας μας. 
·         την  ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ YOGA, για τα σχολικά είδη που προσέφερε  στα παιδιά της Μονάδας μας. 
·         την  κα ΑΝΝΑ ΠΟΥΜΕΡΟΥ-ΣΧΟΙΝΑΚΗ, για τα ρούχα που προσέφερε  στα παιδιά της Μονάδας μας. 
·         την  Οικογένεια ΤΟΜΠΟΥΛΗ, για τα φαγητά και  γλυκά που προσέφερε  στα παιδιά της Μονάδας μας. 
·         θερμά την  Οικογένεια ΜΑΡΚΟΥ και ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ, για το ποσό των 300€ που προσέφερε  στη φιλοξενούμενη φοιτήτρια  της Μονάδας μας. 
·         τον  κ. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, για τα παιχνίδια που προσέφερε  στα παιδιά της Μονάδας μας. 
·         τον ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ  OIKO  EXPRESS PUBLISHING  και  την κα ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ-ΒΛΑΧΟΥ , για τα βιβλία Αγγλικών μαθημάτων που προσέφερε για  φιλοξενούμενες  της  Μονάδας μας .
·         την  Τεχνική Εταιρεία ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. για τις σχολικές τσάντες που προσέφερε  στα παιδιά της Μονάδας μας.
·         θερμά την  κα ΜΑΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ για τα έπιπλα και τα είδη ιματισμού που προσέφερε  στα παιδιά της Μονάδας μας. 
·         τoν  κομμωτή  ΠΕΡΙΚΛΗ, στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, για τις δωρεάν υπηρεσίες  που προσφέρει  στα παιδιά της Μονάδας μας. 
·         την  Ψυχίατρο κα ΠΡΑΣΣΙΔΟΥ ΑΝΝΑ, για την τηλεόραση, το DVD και τα ρούχα που προσέφερε  στα παιδιά της Μονάδας μας. 
·         το Παιδικό Θέατρο ΄΄ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ΄΄, για τη δωρεάν παρακολούθηση της παιδικής παράστασης στο θέατρο OΣΚΑΡ το Σάββατο 25-10-2014, δέκα παιδιών της Μονάδας μας με τους συνοδούς τους. 
·         τον ιδιοκτήτη της καφετέριας ΄΄ΣΤΑΥΛΟΣ΄΄ , για 83 εισιτήρια Αστικού λεωφορείου αξίας 50€, που προσέφερε στα παιδιά της Μονάδας μας, στη μνήμη του Klaus Kroll.
·         το  ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΄΄ΖΥΜΩΤΟ΄΄ , για τον Άρτο και Αρτοσκευάσματα  που προσφέρει  στα παιδιά της Μονάδας μας. 
·         τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Καβάλας, για την έκπτωση 25%  στην        τιμή του εισιτηρίου, για τις μετακινήσεις των παιδιών της Μονάδας μας. , παρότι μέχρι σήμερα  οι μετακινήσεις των παιδιών γινόταν δωρεάν. 
·         τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Καβάλας, για την έκπτωση 25%  στην τιμή του εισιτηρίου, για τις μετακινήσεις των παιδιών της Μονάδας μας. 
·         τον κ.  ΤΣΑΡΚΑΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ, για τις 20 ομπρέλες και τους λουκουμάδες που προσέφερε στα παιδιά της Μονάδας μας, στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΣΑΡΚΑΤΖΟΓΛΟΥ. 
·         την εταιρεία VOLVO A.E  CAR  HELLAS, για το ποσό των 250€ που προσέφερε στα παιδιά της Μονάδας μας, ποσό που συγκεντρώθηκε από το παιχνίδι πρόκληση με πάγο.
·         την εταιρεία GM  HELLAS A.E., για το ποσό των 50€ που προσέφερε στα παιδιά της Μονάδας μας, ποσό που συγκεντρώθηκε από το παιχνίδι πρόκληση με πάγο.
·         την εταιρεία MAC MOTORS A.E , για το ποσό των 500€ που προσέφερε στα παιδιά της Μονάδας μας, ποσό που συγκεντρώθηκε από το παιχνίδι πρόκληση με πάγο.
·          την Παιδίατρο  κα  ΛΑΠΟΡΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, για τον εμβολιασμό όλων των παιδιών της Μονάδας μας, καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχει όταν παραστεί ανάγκη. 
·         το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, για τη δωρεάν είσοδο των παιδιών της Μονάδας μας, καθώς και των συνοδών τους, στην παράσταση «Σχολείο για κλόουν», στο θέατρο ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ, την Κυριακή 02-11-2014. 
·         τη ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, για τα δύο γραφεία που προσέφερε για τις ανάγκες της Μονάδας μας. 
·         τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας-Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού, για το ποσό των 130€ που προσέφεραν στα παιδιά της Μονάδας μας, εις μνήμη της συναδέλφου τους Αναστασίας Τσακλίδου.
·         την Οικογένεια ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ-ΚΥΠΡΑΙΟΥ, για το ποσό των 430€ από τη βάπτιση του παιδιού τους, που προσέφεραν στα παιδιά της Μονάδας μας, καθώς και τους  κ. ΜΟΥΤΣΕΛΑΚΗ ΞΑΝΘΟ, κ. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ΙΑΚΩΒΟ, κα ΜΠΕΚΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, κα ΚΟΥΚΟΥΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, κ. ΚΟΥΝΑ ΙΩΑΝΝΗ, κ. ΚΑΝΝΕΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, κ. ΚΑΡΑΚΑΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, κα ΦΑΚΙΔΟΥ ΑΝΘΗ, κ. ΚΡΑΒΑΡΗ ΑΧΙΛΛΕΑ-κα ΚΡΑΒΑΡΗ ΝΕΝΑ, για τα χρηματικά ποσά που προσέφεραν στα παιδιά της Μονάδας μας, αντί δώρου βάπτισης. 
·         την κα ΖΟΠΟΓΛΟΥ ΕΛΙΣΆΒΕΤ, για το γεύμα, τους χυμούς και τα snacks που προσέφερε στα παιδιά της Μονάδας μας, εις μνήμη ΖΟΠΟΓΛΟΥ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ.

·         το Φροντιστήριο Μ.Ε.  ΟΡΟΣΗΜΟ, για τα δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα που προσφέρει σε φιλοξενούμενη της Μονάδας μας. 
·         τον κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΛΗ-Αντιπρόσωπος Ταϊπέι στην  Ελλάδα, για τους δύο (2)  φορητούς Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές που προσέφερε στα παιδιά της Μονάδας μας. 
·         την κα ΛΙΛΗ ΓΙΝΓΚ-ΛΙ ΤΣΕΝ Προϊσταμένη του Τμήματος της Αντιπροσωπείας Ταϊπέι στην  Ελλάδα, για τους δύο (2)  φορητούς Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές που προσέφερε στα παιδιά της Μονάδας μας. 
όλους αυτούς που προσφέρουν και θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου