Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου Καβάλας στην δήμαρχο για τον δρόμο προς το Νοσοκομείο
Τη διαβεβαίωση ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το έργο της κατασκευής του νέου δρόμου που οδηγεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν, έδωσε η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα μιλώντας σήμερα το πρωί στο 15μελές Συμβούλιο του 6ου Γυμνασίου Καβάλας που την επισκέφθηκε στο Δημαρχείο.

Τα μέλη του 15μελούς Συμβουλίου εκπροσωπώντας τους μαθητές του 6ου Γυμνασίου Καβάλα, που προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου τους, μετέφεραν τις έντονες αντιδράσεις και τις διαμαρτυρίες της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας λόγω της παρατεταμένης ταλαιπωρίας που υφίστανται εξαιτίας της καθυστέρησης που υπάρχει στην ολοκλήρωση του δρόμου.

Η δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα παιδιά και συμφώνησε μαζί τους ότι η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου έχει δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα σε όλους τους κατοίκους και τους οδηγούς των αυτοκινήτων που έχουν κάθε δίκιο να διαμαρτύρονται.
Κατανόησε απόλυτα τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά και την ταλαιπωρία που υφίστασαι όχι μόνο οι μαθητές αλλά και εκατοντάδες άλλοι συμπολίτες μας που καθημερινά χρειάζεται να διασχίσουν το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου. Υπογράμμισε ότι θ’ ασκηθεί κάθε δυνατή πίεση προς τον εργολάβο ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες πιο γρήγορα και υποσχέθηκε ότι θα καταβληθεί προσπάθεια να δοθεί λύση και με την τροχονόμευση του δρόμου ιδιαίτερα κατά τις ώρες άφιξης και αναχώρησης των μαθητών.


Τέλος, η δήμαρχος, ζήτησε από τα παιδιά να δώσουν ένα περιθώριο χρόνου ώστε η νέα Δημοτική Αρχή να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες και μιλώντας περισσότερο ως μητέρα τους ζήτησε να επιστρέψουν στα μαθήματά τους λέγοντάς τους ότι η κατάληψη αποτελεί το έσχατο μέσο διαμαρτυρίας προς τις τοπικές αρχές όταν και εφόσον διαπιστωθεί ότι αυτές αδιαφορούν σε όλες τις προηγούμενες εκκλήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου