Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Οικ. Επιτρ.: Ανοικτή δημοπρασία για την στατική αποκατάσταση του 21ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας με προϋπολογισμό 450.000€



Σήμερα το μεσημέρι συνεδρίασε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας για μια ακόμα φορά η οικονομική επιτροπή του Δήμου. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν δύο έκτακτα και τρία τακτικά θέματα.
Η συζήτηση ξεκίνησε με τα δύο έκτακτα θέματα που αφορούν τη  19η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Καβάλας οικονομικού έτους 2014 και ψήφιση            πίστωσης και την ακύρωση της με αριθμό 458/2014 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής. Το πρώτο έκτακτο θέμα είχε σχέση με την Προμήθεια εξοπλισμού μηχανογράφησης (Η/Υ – Λογισμικό κλπ), κατασκευή υποδομών στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη, επισκευή δρόμου προς σκουπιδότοπο Δήμου Καβάλας. Ενώ το δεύτερο έκτακτο θέμα είχε σχέση με απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Επισκευή 5ου Γυμνασίου Καβάλας» και την ακύρωση της με αριθμό 458/2014 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, ώστε κατόπιν η Τεχνική Υπηρεσία να προβεί άμεσα στην σύνταξη νέας μελέτης με όλες τις εργασίες που απαιτούνται για να προχωρήσει στην εκτέλεση νέου έργου. Και τα δύο αυτά θέματα εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με ένα θέμα που έχει απασχολήσει αρκετά την τοπική κοινωνία. Ο λόγος για την Έγκριση της διακήρυξης και των όρων δημοπράτησης του έργου: «Στατική αποκατάσταση του 21ου Δημοτικού Σχολείου» προϋπολογισμού 405.000€. Το θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα. Ακόμα συνέχισαν με δύο ακόμα τακτικά θέματα την έγκριση εκτέλεσης με απευθείας ανάθεση του έργου «Κατασκευή χωνευτηρίου στα δημοτικά κοιμητήρια Καβάλας» και την έγκριση εκτέλεσης με απευθείας ανάθεση του έργου «Κατασκευή δημοτικών δρόμων στον Αμυγδαλεώνα για πρόσβαση στη κλινική ‘’Λυδία’’» τα οποία και αυτά με τη σειρά τους εγκρίθηκαν ομόφωνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου