Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Δείπνο της ομάδας του ΑΟ Καβάλα προς τιμήν όσων την στηρίζουν




Σε καλό κλίμα, και με την παρουσία του συνόλου των παικτών και του τεχνικού τιμ της ομάδας, η διοίκηση του ΑΟ Καβάλα παραχώρησε δείπνο στην ψαροταβέρνα "Η Ωραία Μυτιλήνη" προς τιμήν όσων στηρίζουν την ομάδα -τόσο των χορηγών όσο και του απλού φίλαθλου κόσμου. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα επιβεβαιώθηκε και με ένα "ευτράπελο", καθώς προς στιγμήν ορισμένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας βγήκαν τρέχοντας από την ψαροταβέρνα λόγω...φάρσας για παρουσία περιπολικού του λιμενικού το οποίο, δήθεν, έκοβε κλήσεις στα παρκαρισμένα οχήματά τους -ένα σκηνικό που προκάλεσε γέλια και περιπαικτικά σχόλια μεταξύ των παικτών.


Σε δηλώσεις του στην "ΦτΚ" ο έφορος του γηπέδου Δήμος Γιαννακίδης τόνισε ότι "το κλίμα στην ομάδα είναι καλό διότι υπάρχει ένα σύνολο 10-15 ατόμων οι οποίοι τρέχουν καθημερινά για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες της. Προσπαθούμε να τα έχουμε όλα στην εντέλεια, έτσι ώστε να μην λείπει τίποτα στους παίκτες. Μέσα στην εβδομάδα, μάλιστα, πληρώθηκαν κανονικά οι ποδοσφαιριστές, κάτι που ενισχύει την αισιοδοξία στους κόλπους του ΑΟ Καβάλα."


Ο κ. Καραγιάννης, παράλληλα, ευχαρίστησε μια σειρά χορηγών που έχουν στηρίξει την ομάδα (ιχθυέμποροι Πουλής-Καραμπουρνιώτης, κατεψυγμένα "Σούλης", σαλάτες "Λιόλιος", φρέσκα φρούτα-λαχανικά "Σπυριδάκης", ψαροταβέρνα "Η Ωραία Μυτιλήνη", σούπερ μάρκετ "Μασούτης" -το οποίο προσφέρει ζυμαρικά, όσπρια και απορρυπαντικά για τον ρουχισμό και τα αποδυτήρια-, αλλά και όσους βοήθησαν για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης της ομάδας για τους εκτός έδρας αγώνες), ενώ απηύθυνε νέο κάλεσμα στους Καβαλιώτες να ενισχύσουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους την ομάδα, λέγοντας ότι "είμαστε ευχαριστημένοι από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας και από το ενδιαφέρον για τις διαφημιστικές πινακίδες -κάτι που δεν συμβαίνει σε πολλές ομάδες. Βέβαια για να γίνουν όλα αυτά έπρεπε να τρέξουμε πάρα πολύ. Θα πρέπει οι Καβαλιώτες να καταλάβουν ότι αυτό που κάνει η διοίκηση της ομάδας δεν αποτελεί υπόθεση της ίδιας της διοίκησης αλλά υπόθεση ολόκληρης της πόλης. Ο ΑΟ Καβάλα είναι ομάδα όλων μας, και πρέπει όλοι μας να τον βοηθήσουμε για να ξεπεράσει τα προβλήματα που προέκυψαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου