Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Εκλογικό τμήμα στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας για τις...βουλευτικές εκλογές στην Βουλγαρία! - Επίσκεψη, στην Kavala Expo, του Βούλγαρου προξένου στην Θεσσαλονίκη




Την προσεχή Κυριακή 5 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν στην γειτονική Βουλγαρία πρόωρες βουλευτικές εκλογές, με τον πρώην πρωθυπουργό Μπόϊκο Μπορίσοφ να αναμένεται να επικρατήσει (καθώς προηγείται με τουλάχιστον 20 μονάδες στις δημοσκοπήσεις).

Οι προετοιμασίες για τις εκλογές στην γείτονα χώρα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ όπως έγινε γνωστό κάλπη θα στηθεί και...στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας για να λάβουν μέρος στις εκλογές οι υπήκοοι Βουλγαρίας που κατοικούν τόσο στην πόλη μας όσο και σε άλλα σημεία του νομού Καβάλας.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, ο οποίος μιλώντας στο fonikavalas.blogspot.gr σημείωσε πως "αυτή την Κυριακή θα στηθούν κάλπες όχι μόνο στην Καβάλα αλλά και στην Αλεξανδρούπολη, την Θεσσαλονίκη και την Ήπειρο. Στην Καβάλα αναμένεται να ψηφίσουν περί τους 300 με 400 υπηκόους Βουλγαρίας. Οι λεπτομέρειες καθορίστηκαν κατά την επίσκεψη στην Kavala Expo του Γενικού Προξένου της Βουλγαρίας στην Θεσσαλονίκη Βασίλ Βάλτσεφ."

Ο κ. Βάλτσεφ περιόδευσε την Τετάρτη στους χώρους της έκθεσης συνοδευόμενος από τον κ. Δέμπα και ενημερώθηκε τόσο για την ίδια την Kavala Expo όσο και για την τουριστική κίνηση στην Καβάλα κατά την περίοδο του καλοκαιριού, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία της έκθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου