Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Έκκληση για βοήθεια προς την πληγείσα από την φωτιά στον Προφήτη Ηλία οικογένεια




Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα απευθύνει  θερμή έκκληση προς όλους τους Καβαλιώτες που έχουν τη δυνατότητα χώρου, να φιλοξενήσουν προσωρινά την οικογένεια (μητέρα και δυο παιδιά) το σπίτι των οποίων καταστράφηκε ολοσχερώς χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Η δήμαρχος, συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Λυχούνα επισκέφθηκαν χθες το βραδύ στο νοσοκομείο την οικογένεια όπου νοσηλεύονταν για προληπτικούς λόγους, καθώς η μητέρα είχε υποστεί μεγάλο ψυχολογικό σοκ και στη συνέχεια τους συνόδευσαν σε ξενοδοχείο της πόλης προκειμένου να καταλύσουν.

Ο Δήμος Καβάλας θα συμβάλει στο μέτρο του δυνατού στην επιδιόρθωση της κατοικίας, ενώ θα προσφέρει σίτιση και στέγη έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες επιδιόρθωσης της κατοικίας. Στο πλαίσιο αυτό η δήμαρχος ήρθε σε συνεννόηση με τη Δημοτική Κοινωνική Πρόνοια για την εξεύρεση κατοικίας αλλά και για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης προς την οικογένεια. Ήδη, μάλιστα, ένας συμπολίτης προσέφερε ένα πλυντήριο ρούχων, ενώ και ο πρόεδρος των εργαζόμενων της ΔΕΥΑΚ Κώστας Χανδρουλίδης δήλωσε ότι το σωματείο προσφέρει το χρηματικό ποσό των 300 € στην πληγείσα οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου