Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Επαφή δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη, με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο




Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο της επίσπευσης των διαδικασιών επίλυσης τεχνικών ζητημάτων που αφορούν στον δήμο Παγγαίου.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Παγγαίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ουσιαστική συζήτηση που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη, μέσω της οποίας επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά η αγαστή συνεργασία που αναπτύσσεται μεταξύ περιφερειακής ενότητας Καβάλας και δήμου Παγγαίου, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά:«Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη θα συμβάλλουν σημαντικά τόσο στην ενδυνάμωση της αναπτυξιακής προοπτικής του δήμου Παγγαίου, όσο και στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών», κάνοντας αναφορά και σε προσπάθειες ενίσχυσης της απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο.

Ο αντιπεριφερειάρχης χαρακτηρίζοντας εποικοδομητικό, τον διάλογο που προηγήθηκε, ανέφερε μεταξύ άλλων:«Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με τον δήμαρχο Παγγαίου για μια σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος. Πιστεύουμε ότι η «συνταγή» για την επιτυχία είναι η συνεργασία των δήμων και της περιφέρειας, καθώς η Π.Ε. Καβάλας έχει τη διάθεση και την υποχρέωση να συμβάλλει σε κάθε θέμα που ανακύπτει και αυτό που θέλω να τονίσω είναι το γεγονός ότι όταν πετυχαίνουν οι δήμοι, πετυχαίνει, εμμέσως πλην σαφώς, και ο θεσμός της Περιφέρειας». Στην ατζέντα των υπό συζήτηση θεμάτων τέθηκαν, εκτός από τα Τενάγη των Φιλίππων και τις εντάξεις έργων, και οι προοπτικές ενίσχυσης του «διαύλου» συνεργασίας μεταξύ δήμου και περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου