Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Η κακοκαιρία χτύπησε και τον νομό Καβάλας - Βυθίστηκε βάρκα στο λιμάνι, ζημιές και στις παλιές αποθήκες - Πτώσεις δέντρων στα ορεινά (βίντεο-φωτογραφίες)




Ήδη από τα ξημερώματα το σκηνικό του καιρού είχε αλλάξει δραματικά στην περιοχή της Καβάλας, καθώς ενώ μέχρι χτες ο καιρός ήταν σχεδόν αίθριος, οι ισχυροί νοτιάδες έφεραν βροχές και προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα σε πολλά σημεία του νομού.

Στο λιμάνι της Καβάλας επικράτησε πανδαιμόνιο, καθώς οι ισχυροί άνεμοι είχαν σαν συνέπεια να σηκωθούν μεγάλα κύματα και να προκληθούν ζημιές ακόμα και στις παλιές αποθήκες του Τελωνείου (λίγες ημέρες προτού αυτές κατεδαφιστούν!). Μια βάρκα αναποδογύρισε και βυθίστηκε, και χρειάστηκε η επέμβαση δυτών και συνεργείου περισυλλογής αυτοκινήτων για να ανασυρθεί η βάρκα με την βοήθεια γερανού. Παρόμοια προβλήματα αντιμετώπισαν και σχεδόν όλα τα πλοιάρια που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο λιμάνι, με τα μέλη των πληρωμάτων τους να δυσκολεύονται να τα δέσουν στους κάβους.



Πατήστε εδώ για να δείτε φωτογραφικό υλικό

Ανάλογα προβλήματα προκλήθηκαν και στο οδικό δίκτυο του νομού, με δέντρα να πέφτουν στον δρόμο Αγ. Χριστοφόρου (Νικήσιανη) - Καλαμπακίου Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου