Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Συνέδριο του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών: «Ο Εθελοντισμός Ως Διαχρονική Αξία» (βίντεο)



Το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών πραγματοποίησε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο στην Καβάλα στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης την Παρασκευή 10/10/2014 με θέμα: «Ο εθελοντισμός ως διαχρονική αξία».
Το Συνέδριο απευθύνθηκε στα μέλη-σπουδαστές του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών, σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε επιστήμονες των ΑΕΙ & ΑTΕΙ, σε ερευνητικά ιδρύματα, σε φοιτητές και σε εκπροσώπους κυβερνητικών και μη φορέων.
Το περιεχόμενο των εισηγήσεων δομείται στους παρακάτω άξονες: Αρχές και μορφές εθελοντισμού, Ιστορική ανασκόπηση του εθελοντισμού, Πολιτική προστασία, Εθελοντισμός στην εκπαίδευση, Εθελοντισμός στην υγεία, Εθελοντισμός και περιβάλλον, Εθελοντισμός και θρησκεία, Εθελοντισμός στην τοπική κοινωνία, Εθελοντισμός και φορείς, Εθελοντισμός και πολιτισμός.
Τα κείμενα των εισηγήσεων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών: koinonikopanep.com


Σοφία Χατζηνικολάου - Σχολική Σύμβουλος Α' βάθμιας εκπαίδευσης, Διδάκτωρ ψυχολογίας




Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος - Συντονιστής του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών πολιτών (για Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου