Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Καταγγελία ΑμεΑ στην Καβάλα για ξυλοδαρμό από αστυνομικό! - Με μήνυση για αναίτια φραστική επίθεση απάντησε ο αστυνομικός




Περιστατικό με εμπλεκομένους αστυνομικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας και έναν πολίτη που αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, με τις δύο πλευρές να υποστηρίζουν εκ διά μέτρου αντίθετες εκδοχές, με τον μεν πολίτη να κάνει λόγο για αναίτιο ξυλοδαρμό εις βάρος του από τον αξιωματικό υπηρεσίας και τον αστυνομικό να έχει καταθέσει ήδη μήνυση για αναίτια φραστική επίθεση και προσβολή του από τον συγκεκριμένο πολίτη, ενώ ήδη έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας για το περιστατικό.

Την Κυριακή ήταν προγραμματισμένο ραντεβού, το οποίο και έγινε, μεταξύ του καταγγέλλοντα και του δικηγόρου του, του καταγγελλόμενου αξιωματικού υπηρεσίας και εκπροσώπου του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας, με τον πολίτη, όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, να είχε την διάθεση να δείξει καλή θέληση και να μην φτάσει το θέμα στα άκρα, εφόσον ο συγκεκριμένος αξιωματικός υπηρεσίας τού ζητούσε συγνώμη.

Παρόλο που υπήρχε καλό κλίμα κατά την διάρκεια της συνάντησης, δεν απεσύρθη η μήνυση από την πλευρά του αστυνομικού, με αποτέλεσμα να ακολουθείται η προβλεπόμενη νόμιμη οδός. Συνεπώς, επικράτησε η εκδοχή που θέλει τον εν λόγω πολίτη να εισβάλει στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και να βρίζει χυδαία τους παρόντες αστυνομικούς, οι οποίοι τον είχαν συλλάβει την Πέμπτη, με την διαδικασία του αυτόφωρου, για διατάραξη κοινής ειρήνης, εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής.

Πηγή: Εφημερίδα ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου