Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. Λίγος ο κόσμος που συγκεντρώθηκε.Το απόγευμα της Παρασκευής το ΠΑΜΕ Καβάλας πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Καβάλας ενάντια στη κυβερνητική πολιτική. Ο κόσμος λιγοστός και η συγκέντρωση άρχισε με καθυστέρηση μισής ώρας.
Όπως είπαν 《Απευθυνόμαστε σε κάθε έναν που βρίσκεται ήδη στην ανεργία, που ψάχνει να βρει μεροκάματο με το δίκαννο, στους απολυμένους, στους εργαζόμενους που βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός παραγωγής, στους εργαζόμενους των προγραμμάτων απασχόλησης. Απευθυνόμαστε σε κάθε εργατική οικογένεια! Η ανεργία βρίσκεται σε κάθε σπίτι και την αξιοποιούν για να τρομοκρατούν, για να μειώνουν ακόμα παραπέρα τα ήδη πετσοκομμένα μεροκάματα.
Κανένας δε μπορεί μόνος του να αντιμετωπίσει τη φτώχεια και την ανεργία. Αξιοποιούν την ανεργία για να μας εκβιάζουν. Για να δουλεύουν οι εργαζόμενοι πιο φθηνά και περισσότερο κι εμείς οι άνεργοι για να αποδεχτούμε την εργασιακή ζούγκλα, την απληρωσιά, την 3ήμερη και 4ήμερη δουλειά με κουτσουρεμένα μεροκάματα και δικαιώματα.


Ομιλία Πάμε


Δηλώσεις υπεύθυνου ΠΑΜΕ Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου