Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Στάση εργασίας των δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου Καβάλας - Δ. Τσανάκα: "Δεν θα επιτρέψουμε να απολυθεί ούτε ένας εργαζόμενός μας" (βίντεο)
Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11.30 π.μ. έως το τέλος του ωραρίου κήρυξε την Τετάρτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ, εκφράζοντας την αντίθεσή της στον "προσχηματικό", όπως τον χαρακτηρίζει, επανέλεγχο της μετατροπής συμβάσεων σε αορίστου χρόνου. Την ίδια μέρα, στις 12.00 το μεσημέρι, έγινε  συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία μέχρι τα γραφεία του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Στην στάση εργασίας συμμετείχαν -καθολικά- και οι υπάλληλοι στον δήμο Καβάλας, οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο της πόλης, ενώ άκουσαν και την δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα (η οποία κατέβηκε για να τους μιλήσει) να τους διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει την απόλυση ούτε ενός δημοτικού υπαλλήλου καθώς ο δήμος δεν έχει περιθώρια για απώλεια και άλλων υπαλλήλων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου