Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση του Αετού Εξαρχείων για την αναβολή του αγώνα με την Καβάλα για την Α2 Εθνική Κατηγορία μπάσκετ, με υπονοούμενα κατά της Καβάλας




Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΕΟΚ για την αναβολή του εκτός έδρας αγώνα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με τον Αετό Εξαρχείων, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στο μπάσκετ, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ Αετού εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για την αναβολή του αγώνα και αφήνει υπονοούμενα ότι τα παιχνίδια δεν πρέπει να κρίνονται εξωαγωνιστικά αλλά μόνο μέσα στο παρκέ (Σχόλιο γράφοντος: Προφανώς αν ήταν αυτοί στην θέση της Καβάλας θα δέχονταν αδιαμαρτύρητα τα καμώματα της ΕΕΑ. Πού να μπλέκουν, τώρα, με τον "ιστορικό" -πλην όμως με πάμπολλα χρέη- Πανιώνιο...)

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Αετός, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι κατόπιν ανακοίνωσης της ΕΟΚ, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο (11/10) αγώνας της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ομάδα μας και την Ε.Κ. Καβάλας ΚΑΕ αναβάλλεται, οπότε να μην προσέλθουν στο κλειστό του Στρέφη.

Όσο καλή διάθεση και να έχουμε, δεν μπορούμε να μην γινόμαστε καχύποπτοι όταν ενημερωνόμαστε για την αναβολή του αγώνα – για τον οποίο η ομάδα και το τεχνικό τιμ προετοιμάζονται εντατικά τον τελευταίο καιρό – δύο εικοσιτετράωρα πριν την τέλεση του.
Τιμούμε όλους τους αντιπάλους μας και είμαστε της πεποίθησης ότι τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο.

Είναι προφανές ότι η αναβολή του εν λόγω αγώνα, εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιας ομάδας… Πάντως όχι της δικιάς μας.

Μπορεί να είμαστε νεοφώτιστοι στην Α2 κατηγορία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε και αφελείς…

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ ΑΕΤΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου