Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 22η Kavala Expo - Πάνω από 10000 οι επισκέπτες




Ολοκληρώθηκε χτες το βράδυ η 22η Διεθνής Έκθεση Kavala Expo, η οποία διοργανώθηκε στον εκθεσιακό χώρο "Απόστολος Μαρδύρης", στην Νέα Καρβάλη, και οι ιθύνοντες του Επιμελητηρίου Καβάλας δηλώνουν αρκετά ικανοποιημένοι τόσο από το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών όσο και από τον αριθμό των επισκεπτών. Μιλώντας στο fonikavalas.blogspot.gr ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Καβάλας Μάρκος Δέμπας σχολίασε ότι:

"Το σύστημα μέτρησης της επισκεψιμότητας, το οποίο είχαμε τοποθετήσει στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου "Απόστολος Μαρδύρης", έδειξε ότι σε όλη την διάρκεια της έκθεσης εισήλθαν πάνω από 17.000 άνθρωποι κάθε ηλικίας. Αν από αυτόν τον αριθμό αφαιρέσουμε τους ίδιους τους εκθέτες αλλά και όσους επισκέφθηκαν την έκθεση 2 ή περισσότερες φορές, μπορούμε να δηλώσουμε με ασφάλεια ότι οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 10.000. Εδώ να πούμε ότι το σύστημα μέτρησης της επισκεψιμότητας λειτούργησε ακόμα καλύτερα σε σχέση με πέρσι, μιας και είχαμε σε χρήση μόνο μια είσοδο και μόνο μια έξοδο, από άλλο σημείο του χώρου.

Σε γενικές γραμμές εκτιμώ ότι ήταν μια επιτυχημένη έκθεση, με τους περισσότερους εκθέτες να δηλώνουν ικανοποιημένοι τόσο από την εξυπηρέτηση εντός του εκθεσιακού χώρου όσο και από την επισκεψιμότητα. Σαφώς και υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να διορθώσουμε όσον αφορά την λειτουργία της έκθεσης, πράγματα τα οποία θα δούμε από την επόμενη κιόλας ημέρα. Ορισμένα από αυτά αφορούν τον ίδιο τον χώρο και τον ήχο κατά την διάρκεια της έκθεσης, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασιστεί η διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων με σκοπό την προσέλκυση ακόμα περισσότερων επισκεπτών. Ακόμα, υπό συζήτηση θα τεθεί και το θέμα της διάρκειας της έκθεσης, καθώς έχει πέσει στο τραπέζι η πρόταση για την διεξαγωγή της από Πέμπτη ως Κυριακή (αντί από Παρασκευή ως Τετάρτη). Επίσης, δεν θα ήταν άσχημη η ιδέα να διαμορφώσουμε έναν χώρο για τους δημοσιογράφους. Τα προηγούμενα χρόνια, βέβαια, υπήρχε αυτή η δυνατότητα αλλά λόγω της μετακόμισης των γραφείων του Επιμελητηρίου εξαιτίας των εργασιών στον ισόγειο χώρο του κτιρίου του ΕΒΕ, πολλά από τα έπιπλα και τα μηχανήματα του κτιρίου μεταφέρθηκαν σε χώρους εντός του 'Απόστολος Μαρδύρης'"

Όσον αφορά την απόφαση για απαγόρευση πωλήσεων αγαθών εντός του εκθεσιακού χώρου, την οποία έλαβε το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καβάλας στα τέλη Αυγούστου, ο κ. Δέμπας σχολίασε ότι "η αλήθεια είναι πως περίπου 20 επιχειρήσεις δεν έδωσαν το παρόν στην έκθεση λόγω της απόφασης αυτής. Αν υπήρχαν και αυτές οι επιχειρήσεις θα μπορούσαμε να μιλάμε για ακόμα μεγαλύτερη επισκεψιμότητα λόγω του ότι τα περίπτερά τους παραδοσιακά προσελκύουν επισκέπτες. Από εκεί και πέρα, βέβαια, εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε τον χαρακτήρα της έκθεσης ως αυτός έχει, και σκεφτόμαστε σοβαρά να διοργανώσουμε στο άμεσο μέλλον -αν και δύσκολα θα προλάβουμε εντός του 2014- μια καθαρά εμπορική έκθεση, στην οποία όποια επιχείρηση επιθυμεί μπορεί να λάβει μέρος και να πουλήσει τα προϊόντα της."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου