Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Την επόμενη εβδομάδα ο Χρήστος Γλάνος στον πταισματοδίκη για την υπεξαίρεση των 172.000€



Ενώ περιμέναμε να δώσει το σήμερα το παρόν στον πταισματοδίκη Καβάλας ο πρώην πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας Χρήστος Γλάνος, ο οποίος κατηγορείτε ότι υπεξαίρεσε από τα ταμεία της επιτροπής ένα ποσό της τάξης των 172.000€, τελικά η μετάβαση του θα γίνει... την επόμενη βδομάδα!

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, ο πταισματοδίκης Καβάλας είχε καλέσει για σήμερα τον κύριο Γλάνο προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Studio 7, ο νυν πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Νίκος Ξανθόπουλος. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο fonikavalas.blogspot.gr ο συνήγορος υπεράσπισής του Λεωνίδας Παππάς, το ραντεβού του κυρίου Γλάνου με τον πταισματοδίκη μεταφέρθηκε για την επόμενη εβδομάδα (κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη Τετάρτη).

Σύμφωνα με τον κύριο Παππά ο λόγος για την αναβολή της μετάβασης στον πταισματοδίκη είναι το γεγονός ότι μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει κατατεθεί στο φάκελο της σχετικής προκαταρκτικής εξέτασης το πόρισμα της Ε.Δ.Ε. που απέστειλε η δημοτική αρχή. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα δώσει το παρών στο πταισματοδίκη ο ίδιος ο κύριος Γλάνος ή αν η εξέταση γίνει μέσω απολογητικού υπομνήματος. Οι πληροφορίες μας λένε ότι πιθανότερος σενάριο είναι το δεύτερο, αν και η τελική απόφαση ανήκει στον ίδιο τον κύριο Γλάνο.

Κλήση για εξέταση έχει λάβει για σήμερα και ο πρώην Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, ο οποίος είχε αποκαλύψει την υπόθεση. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει γνωστό αν ο κ. Σιμιτσής δώσει κανονικά το παρόν στον πταισματοδίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου