Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Δημιουργία τριών νέων τμημάτων σε δυο βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση




Συνολικά τρία νέα τμήματα για την κάλυψη όλων των αναγκών φιλοξενίας βρεφών και νηπίων, δημιούργησε ο Δήμος Καβάλας στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Νεάπολης (ΔΕΠΟΣ) και της Ρούσβελτ.

Η δημιουργία των δυο νέων τμημάτων (δυο για προνήπια και ένα βρεφικό) κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες φιλοξενίας των παιδιών οι γονείς των οποίων κατάθεσαν αίτηση μέσω του ΕΣΠΑ και έγιναν δεκτές.



Η πρόεδρος του νομικού προσώπου της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής Ευαγγελία Δρακονάκη σε δηλώσεις της υπογράμμισε ότι η δημιουργία των τριών νέων τμημάτων εξυπηρέτησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις εργαζόμενες μητέρες και μάλιστα χωρίς να υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Καβάλας δεδομένου ότι όλος ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε ήταν στις αποθήκες των δημοτικών σταθμών και αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα τρία νέα τμήματα υποδοχής και φιλοξενίας βρεφών και νηπίων είναι άριστα εξοπλισμένα με υποδομές και παιχνίδια που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των παιδιών κατά την παραμονή τους προσφέροντας ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον για παιχνίδι και δημιουργική έκφραση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου