Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Γιάννης Τζήμας: "Δείξαμε χαρακτήρα" - Ελαφρύ διάστρεμμα ο Κατσαρές, προλαβαίνει το ματς με τον ΟΦΗ




Εμφανώς ικανοποιημένος από την νίκη της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κόντρα στον Αετό, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο fonikavalas.blogspot.gr ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Τζήμας, ο οποίος ωστόσο σημείωσε ότι οι παίκτες του είναι αρκετά κουρασμένοι, εν όψει μάλιστα και του -εκτός έδρας και αυτού- αγώνα με τον ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο.

Ο κ. Τζήμας επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι: "όπως όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια έτσι και αυτό είχε τις δικές του δυσκολίες. Στην αρχή του αγώνα βρεθήκαμε να χάνουμε με 11 πόντους διαφορά (18-7 και 21-10) από μια ομάδα η οποία έδειξε ενθουσιασμό και όρεξη μέσα στο παρκέ. Παρόλα αυτά καταφέραμε να δείξουμε χαρακτήρα δουλεμένης ομάδας, και χάρη σε αυτό ακριβώς το στοιχείο θεωρώ ότι αξίζαμε την νίκη.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει πολύ νωρίτερα το ματς -ιδίως στην τρίτη περίοδο- αλλά ο Κατσαρές υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και αναγκάστηκε να αποσυρθεί στον πάγκο -ευτυχώς όλα δείχνουν ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ-. Ο τραυματισμός του Κατσαρέ αποσυντόνισε την ομάδα και οι παίκτες έχασαν τον ρυθμό τους, αλλά τελικά καταφέραμε και κερδίσαμε."

Όσον αφορά τον αγώνα με τον ΟΦΗ ο κ. Τζήμας σημείωσε ότι "πρόκειται για μια σκληρή ομάδα, η οποία παίζει γρήγορο μπάσκετ και έχει ισχυρή έδρα. Το χειρότερο, όμως, για εμάς είναι ότι θα είμαστε πολύ καταπονημένοι, τόσο λόγω κούρασης όσο και εξαιτίας των μικροτραυματισμών. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν έχουμε χρόνο ούτε καν για να μελετήσουμε τον ΟΦΗ, μιας και μέχρι σήμερα ασχολούμασταν αποκλειστικά με τον Αετό."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου