Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

12 μετάλλια κατέκτησε ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα που έγινε στην Θεσσαλονίκη




Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το 2ο προκριματικό πρωτάθλημα (Α/Γ)(Ε/Ν)(Π/Κ) 2014 στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, της ΕΤΑΒΕ στην Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στο «ΠΑΟΚ Sports Arena» με την συμμετοχή 725 αθλητών και αθλητριών που εκπροσωπούσαν συνολικά 63 συλλόγους από ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.

Στους συγκεκριμένους αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας έλαβαν μέρος αθλητές αλλά και αθλήτριες του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ των οποίων η συγκομιδή των μεταλλίων, συνολικά 12 που κατέκτησαν, θεωρείται δεδομένη. Και αυτό γιατί η σκληρή αλλά και επίπονη δουλεία η οποία γίνεται τα τελευταία χρόνια  στον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας από τον δάσκαλο, Χάρη Παλτόγλου κάτοχου 5 Dan, δημιουργεί τις ιδανικότερες προϋποθέσεις για την ανάδειξη των ταλέντων καθώς και για την αξιοποίηση και διάκριση τους σε μέγιστο βαθμό. Όπως γίνεται σε κάθε αγώνα που λαμβάνουν μέρος οι αθλητές του καβαλιώτικου συλλόγου.

Τα μετάλλια του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

Συνολικά 12 ήταν τα μετάλλια τα οποία κατέκτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στο πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, εκ των οποίων, 4 ήταν χρυσά 3 ασημένια και 5 χάλκινα. Αναλυτικά τα μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές του  ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας είναι τα εξής:

Χρυσά: Πασχάλης Ιωάννου, Παναγιώτης Συσούρκας, Ελένη Λουτσίδου και Γρηγόριος Πιτσής.

Ασημένια: Μαρία Γαλακτίδου, Ηλιάνα Ιωάννου και Κυριακή Λογοθέτη.

Χάλκινα: Κίμων Αντωνιάδης, Θεόδωρος Δουκίδης, Μαρία Τριανταφυλλίδου Αναστασία Παπαναστασίου και Γρηγόριος Σουτλόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου