Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Συνέντευξη τύπου του Ροταριανού Ομίλου - Κ. Καρβούνης: Η Δήμαρχος Καβάλας ζήτησε ο Ροταριανός Όμιλος Καβάλας να στηρίξει το "Βοήθεια στο Σπίτι" (βίντεο)



Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σε αίθουσα του ξενοδοχείου Galaxy Airotel ο Διοικητής της
Ροταριανής Περιφέρειας Βορείου Ελλάδος κ. Κώστας Καρβούνης ο οποίος ξεκίνησε σειρά από επισκέψεις στις πόλεις της Βορείου Ελλάδος. Ο κ. Καρβούνης εξήγησε την δράση του Ροταριανού ομίλου καθώς και τις επόμενες κινήσεις τους. Επίσης μας ενημέρωσε για μια συνάντηση που είχε με την Δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα για να συζητήσουν τα προβλήματα της πόλης και πώς μπορεί ο Ροταριανός όμιλος να συμβάλει σε αυτά.
Σε ερώτηση μας ποια ήταν η βοήθεια που ζήτησε η Δήμαρχος Καβάλας από τον Ροταριανό Όμιλο ο κ Καρβούνης μας ενημέρωσε ότι η Δήμαρχος ζήτησε ο Ροταριανός Όμιλος Καβάλας να στηρίξει το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" συμβάλλοντας στην επανακυκλοφορία δύο οχημάτων τα οποία έχουν κάποια μηχανικά προβλήματα και είναι δύσκολη την παρούσα φάση η κάλυψη του κόστους επισκευής τους από το Δήμο Καβάλας. Ακόμα συζήτησαν για την δυνατότητα μακροχρόνιας συνεργασίας με το Δήμο Καβάλας στην ενίσχυση νέων επαγγελματιών με διεθνή προγράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου