Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Θετικός ο απολογισμός για την Kavala Expo 2014 - 15.000 € το κέρδος - Προχωράνε οι εργασίες στο κτίριο του Επιμελητηρίου (βίντεο)




Συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καβάλας, με το βασικότερο θέμα συζήτησης να αποτελεί ο απολογισμός της Kavala Expo 2014. Αν και, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης, αρκετά επιπλέον στοιχεία θα προκύψουν από την έρευνα που πραγματοποιεί κάθε χρόνο το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εντούτοις οι πληροφορίες που αναφέρθηκαν το βράδυ της Τετάρτης έδωσαν μια νότα αισιοδοξίας όσον αφορά την ίδια την έκθεση αλλά και το μέλλον τόσο της Kavala Expo όσο και άλλων εκθέσεων που ενδέχεται να πραγματοποιηθούν στον εκθεσιακό χώρο "Απόστολος Μαρδύρης".

Συγκεκριμένα ο κ. Τσατσούλης μίλησε για τους εκθέτες και τις ξένες αντιπροσωπείες που έδωσαν το παρόν στην έκθεση, ενώ ανέφερε ότι το οικονομικό κέρδος της έκθεσης τιμάται σε περίπου 15.000 €. Ακόμα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας μίλησε για τις επόμενες εκθέσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στον εκθεσιακό χώρο της Νέας Καρβάλης αλλά και τις εργασίες στο κτίριο του Επιμελητηρίου εν όψει της εγκαινίασης του πολυκαταστήματος Public (η οποία αναμένεται στα τέλη του Νοεμβρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου