Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Γ. Παπαδόπουλος: Το Δ.Ω.Κ. στόχος οργανωμένης λασπολογίας και μεθοδευμένης διασποράς ψευδών φημών



Σήμερα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας. Πρίν τον αγιασμό ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ωδείου Γιούλη Παπαδόπουλος διάβασε μια επιστολή προς όλο τον κόσμο και την κοινωνία της Καβάλας.
Όπως είπε "Είναι πολύ σημαντικό ότι το Δ.Ω.Κ. με το Φ.Ε.Κ. του 2011 διατήρησε την αυτοτέλεια του ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου γιατί πληρούσε τις τέσσερις προϋποθέσεις που έθετε ο Καλλικρατικός νόμος. Μάλιστα μετά την καταξίωση αυτή αντιμετωπίσαμε με την πολύμηνη καθυστέρηση υπογραφής των συμβάσεων μας όπως συμβαίνει και σήμερα με αποκλειστική ευθύνη του κράτους. Τότε το φθηνόπωρο του 2011 προσφέραμε την εθελοντική μας εργασία για να κρατήσουμε όρθιο το ωδείο ώστε να μην δημιουργήσουμε ένταση στις εκατοντάδες οικογένειες που εμπιστεύονται τα παιδιά τους εδώ."
Ακόμα τόνισε "Τον τελευταίο μήνα παρακολουθούμε μαζί με όλη την Καβάλα της εντελώς απρόκλιτη, ανέντιμη και αήθη επίθεση που δέχεται η διεύθυνση, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του ωδείου. Γίναμε στόχος μιας καλά οργανωμένης εξστρατείας λασπολογίας και κατασυκοφάντισής μας. Μεθοδευμένα και επιτιδευμένα διασπείρονται ψευδείς φήμες που προσβάλουν βάναυσα τα πρόσωπα, την ιστορία και το κύρος του θεσμού που διαφυλάσουμε. Η φύση και το μένος των φημών αφήνουν ελάχιστες αμφιβολίες για την ταυτότητα των συκοφαντών. Διαβεβαιώνουμε άπαντες ότι μπορούν να μπαίνουν στο ωδείο με κλειστά μάτια νιώθοντας εμπιστοσύνη και ασφάλεια ότι τα πάντα γίνονται με απόλυτη διαφάνεια και αξιοκρατία προς ώρες του θεσμού και της πόλης που τον στηρίζει."


Γιούλης Παπαδόπουλος - Καλλιτεχνικός Διευθυντής Δημοτικού Ωδείου Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου