Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Μας τιμά το ενδιαφέρον για το ΣΥΡΙΖΑ




Στα πρόσφατα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ονόματα υποψηφίων βουλευτών οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Καβάλας εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:
Επειδή πολλά έχουν γραφτεί και θα γραφτούν τον τελευταίο καιρό στα τοπικά Μ.Μ.Ε. και επίσης έχουν έντεχνα διοχετευθεί στις τοπικές κοινωνίες για ενδεχόμενες υποψηφιότητες με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Καβάλα θα θέλαμε να τονίσουμε τα εξής:
Αρχικά το ενδιαφέρον για το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μας τιμά. Αποτελεί σαφή ένδειξη ότι πλησιάζει η ώρα της ανατροπής και αλλαγής της πολιτικής της λιτότητας και των μνημονίων.
Θέλουμε να τονίσουμε όμως ότι το καταστατικό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που έχουμε σκοπό να τηρήσουμε μέχρι κεραίας είναι σαφές ως προς τις διαδικασίες επιλογής υποψήφιων βουλευτών. Η επιλογή τους γίνεται από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατόπιν διαβούλευσης με τις Οργανώσεις Μελών όταν τεθεί η έναρξη επιλογών από την Κεντρική Επιτροπή και όταν με απόφαση του ανωτέρω οργάνου τεθούν και τα κριτήρια της επιλογής όπως ορίζονται στο καταστατικό και στις αποφάσεις του συνεδρίου. Οι όποιες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην ώρα τους.
Η όποια ονοματολογία αποτελεί παραφιλολογία και αποτέλεσμα της φιλοδοξίας και της αγωνίας πολιτικής επιβίωσης αυτών που τις διαδίδουν.
Η νομαρχιακή επιτροπή τονίζει ότι δεν θα βολέψει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μνημονιακούς βουλευτές και στελέχη κομμάτων που ψήφισαν και υπηρέτησαν τις καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων. Δεν θα ενδώσει σε πιέσεις που θα αλλοιώσουν τα αριστερά ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά της φυσιογνωμίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Θα επιδιώξει τη συμμετοχή σε αυτό κοινωνικών αγωνιστών που όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχαν στους αγώνες του λαούς μας. Όσοι και όσες ελπίζουν σε ευκαιριακού τύπου συγκολλήσεις προκειμένου από μνημονιακοί να μετατραπούν σε αντιμνημονιακούς θα βρουν την πόρτα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ερμητικά κλειστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου