Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Προκόπιος




Στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας εισήχθη την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Προκόπιος, ο οποίος και νοσηλεύεται στην Β' Παθολογική Κλινική. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το πρόβλημα υγείας του σεβασμιότατου είναι αντιμετωπίσιμο, με τους θεράποντες ιατρούς να του χορηγούν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ.κ. Προκόπιος θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου 4-5 μέρες και θα λάβει εξιτήριο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης, πάντως, όταν και ο Μητροπολίτης Νειλουπόλεως Γεννάδιος ανάρτησε, στην προσωπική του σελίδα στο facebook ανάρτησε τις δικές του ευχές για ταχεία ανάρρωση του κ.κ. Προκοπίου, αρκετοί ήταν αυτοί που θέλησαν να δώσουν τις δικές τους ευχές και να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Μητροπολίτης ΦΝΘ. Η ανάρτηση του Μητροπολίτη Νειλουπόλεως αναφέρει τα ακόλουθα:

"Ευχόμασθε περαστικά στον Σεβ. Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.Προκόπιο, ο οποίος από χθες νοσηλεύεται στη Β” Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Καβάλας με προβλήματα αρκετά σοβαρά, όπως λένε ιατρικοί & νοσηλευτικοί κύκλοι του νοσοκομείου και της πόλεως Καβάλας. Ευχή μας, ο Μητροπολίτης Καβάλας κ.Προκόπιος σύντομα να επιστρέψει στα υψηλά του καθήκοντα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου