Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Μόνο για πολιτιστικούς συλλόγους -και όχι για πώληση αγαθών- τα "σπιτάκια" στην κεντρική πλατεία της Καβάλας για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων




Ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση «ΔΩΜΩΦΕΛΕΙΑ» στο πλαίσιο των φετινών χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων προτίθενται να λειτουργήσουν τη μικρή χριστουγεννιάτικη αγορά στο πάνω μέρος της κεντρικής πλατείας Ελευθερίας με τη χρήση έξι (6) ξύλινων οικίσκων (σπιτάκια).

Τα σπιτάκια θα διατεθούν ΜΟΝΟ σε πολιτιστικούς, μορφωτικούς, κοινωνικούς συλλόγους και σωματεία της πόλης μέσα από τα οποία θα μπορούν να διαθέτουν προς πώληση διακοσμητικά είδη και αναμνηστικά προς ενίσχυση των σκοπών των συλλόγων.

Σε περίπτωση που εκδηλωθεί μεγαλύτερος αριθμός συλλόγων για τη διάθεση των προσφερόμενων οικίσκων θα διεξαχθεί κλήρωση. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα, μετά από συνεννόηση των συλλόγων μεταξύ τους, σ’ ένα σπιτάκι να φιλοξενηθούν δυο σύλλογοι.

Όσοι σύλλογοι επιθυμούν να πάρουν κάποιο από τα σπιτάκια που θα διατεθούν, με την υποχρέωση ότι να τα λειτουργούν σε όλη τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, θα πρέπει να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2014 στη Διεύθυνση Πολιτισμού της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» στον Πυθαγόρα (τηλ. 2510 240973 κ. Άλκιστη Βλάχου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου