Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Στην Καβάλα (και την Δράμα) ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος - Ως τα τέλη Νοεμβρίου προτάσεις για το κτιριακό πρόβλημα του ΙΚΑ Καβάλας




Στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας βρέθηκε, χτες και σήμερα, ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, προκειμένου να παρευρεθεί στις εργασίες του συνεδρίου που διοργανώνει στην Δράμα το σωματείο των εργαζομένων στο ΙΚΑ. Ο κ. Σπυρόπουλος, ο οποίος επέλεξε να διαμείνει στην Καβάλα, συναντήθηκε 2 φορές το πρωί της Παρασκευής με τους εργαζόμενους του ΙΚΑ Καβάλας, από τους οποίους άκουσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Το μεσημέρι ο κ. Σπυρόπουλος, προτού συναντηθεί για δεύτερη φορά με τους εργαζόμενους του ΙΚΑ Καβάλας, έκανε μια σύντομη εισήγηση στα τοπικά ΜΜΕ τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι "κάθε μήνα έβγαιναν οι Κασσάνδρες και έλεγαν ότι δεν θα μπορέσουμε να πληρώσουμε συντάξεις. Και κάθε μήνα τους διαψεύδαμε. Μετά από 36 μήνες αποφάσισαν, τελικά, να σταματήσουν να διασπείρουν συνεχώς τον φόβο" και ότι "μπορεί να μην έχουμε νικήσει ακόμα αλλά τουλάχιστον δεν μας έχουν νικήσει."



Στο περιθώριο της συνάντησης με τους εργαζόμενους ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε την ανάγκη να στεγαστούν όλες οι υπηρεσίες του ΙΚΑ Καβάλας σε ένα κτίριο (το κεντρικό) και δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα θα δημιουργηθεί μια επιτροπή στα κεντρικά του ΙΚΑ -με την συμμετοχή και της αρμόδιας τεχνικής υπηρεσίας- με σκοπό να εξετάσει και να αποφανθεί ως τα τέλη Νοεμβρίου για το αν μπορούν να στεγαστούν όλες οι υπηρεσίες στο ίδιο κτίριο και, αν η απάντηση είναι θετική, να βρεθούν οι τρόποι για την μετεγκατάστασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου