Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Πρώτες συζητήσεις για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις - Το πιθανότερο είναι να μην δούμε το παγοδρόμιο







"Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν", όπως φαίνεται, στον δήμο Καβάλας, καθώς μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στον Οκτώβριο αλλά οι πρώτες συζητήσεις για τις Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι εκδηλώσεις δεν πρόκειται φέτος να "διαμοιραστούν" μεταξύ της κεντρικής πλατείας της πόλης και του κήπου της δημαρχίας -όπως έγινε πέρσι- αλλά να συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία. Αυτό, βέβαια, δεν πρόκειται να γίνει μόνο για λόγους ευκολίας αλλά και γιατί -όπως όλα δείχνουν- δεν θα υπάρχει φέτος στην πλατεία το γνωστό σε όλους μας παγοδρόμιο.

Και πώς να υπάρχει, άλλωστε, όταν τα τελευταία χρόνια είχαμε παρατηρήσει ότι η προσέλευση του κόσμου στο παγοδρόμιο γινόταν ολοένα και μικρότερη. Αν θυμηθούμε, βέβαια, τις τιμές του εισιτηρίου για το παγοδρόμιο τότε θα καταλάβουμε και γιατί δεν πατούσε κόσμος σε αυτό.

Κατηγορία Κόστος (€)
Κάτοχοι παγοπέδιλων 5
Πολύτεκνοι, άστεγοι, άνεργοι 7,5
Μαθητές 9
Ενήλικες 10

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι πέρσι είχε παρατηρηθεί ένα σοβαρό θέμα όσον αφορά την διαρρύθμιση του χώρου, μιας και πέρσι πολλοί είχαν σχολιάσει αρνητικά τόσο το ίδιο το λούνα παρκ και τα παιχνίδια του όσο και την υπαίθρια πίστα καρτ που είχε στηθεί στην πλατεία (μια κατ’εμάς ευχάριστη έκπληξη), με τα λάστιχα που είχαν τοποθετηθεί να δυσκολεύουν την διέλευση των περαστικών.

Ενδιαφέρον θα έχει η τοποθέτηση των γνωστών ξύλινων σπιτιών καθώς και οι δράσεις που θα διεξαχθούν στον χώρο του παγοδρομίου, αν όντως αυτό δεν τοποθετηθεί φέτος. Το ζητούμενο, πάντως, είναι ότι εκδηλώσεις και αν γίνουν να φέρουν ζωντάνια και κέφι τις μέρες των εορτών (και όχι γκρίνιες και παράπονα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου