Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Αντίδραση της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα για την ομάδα μπάσκετ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας




Η Δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, με αφορμή την παροχή πιστοποιητικού συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α1 Μπάσκετ στον Πανιώνιο, γεγονός που αφήνει "εκτός", την ομάδα της πόλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με πολύ μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να χορηγήσει πιστοποιητικό στην ομάδα του Πανιώνιου στερώντας έτσι από την ομάδα μας, την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, την άνοδο της στην Α1 κατηγορία.

Δεν επιθυμούμε αυτή την ώρα να κρίνουμε ή να σχολιάσουμε περαιτέρω την απόφαση της Επιτροπής ωστόσο δεν μπορούμε να μην υπογραμμίσουμε ότι είναι άδικη.

Ο Δήμος Καβάλας από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το ενδεχόμενο ανόδου της ομάδας μας στην Α1 κινήθηκε άμεσα ώστε να είναι έτοιμες όλες οι απαραίτητες υποδομές προκειμένου η ομάδα μας να ανταποκριθεί στη νέα μεγάλη πρόκληση.

Ανεξάρτητα από την όποια εξέλιξη ο Δήμος Καβάλας και όλοι οι Καβαλιώτες θα είμαστε και αυτή τη φορά στο πλευρό της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης στηρίζοντας τις προσπάθειες που κάνουν οι παίχτες και η διοίκηση της τοπικής μας ομάδας. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα και δεσμευόμαστε ότι θα βρισκόμαστε στο γήπεδο για να τους εμψυχώσουμε και να τους χειροκροτήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου