Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

20 Οκτωβρίου, ημέρα της Αστυνομίας - Εορταστικές εκδηλώσεις και στην Καβάλα - Καυστικά σχόλια Νίκου Ίμβρου για την προσθήκη 3 αστυνομικών στην Α.Δ. Καβάλας




Η Ελληνική Αστυνομία γιορτάζει στις 20 Οκτωβρίου, την «Ημέρα της Αστυνομίας» μαζί με τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. Η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσμοθετήθηκε από την Πολιτεία για να τιμήσει την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πατρίδα και την κοινωνία. Στο πλαίσιο του εορτασμού, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο διάφορες εκδηλώσεις.

Στην πόλη της Καβάλας, όπως και σε όλη την Περιφέρεια και την Ελλάδα , τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη ΦΝΘ κ.κ. Προκόπιο, Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, ενώ στην συνέχεια οι αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν την ημέρα σε αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ωκεανίς.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές του Νομού Καβάλας κ.κ. Παναγιωτόπουλος, Πασχαλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρκόπουλος, η Δήμαρχος κ Δήμητρα Τσανάκα, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο σημαντικό έργο της Αστυνομίας και δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς το Σώμα.

Ομιλίες έκαναν επίσης ο πρόεδρος των απόστρατων της Χωροφυλακής κ. Ηλίας Κιοσές και ο νύν πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών Καβάλας κ Νίκος Ίμβρος ο οποίος στάθηκε κυρίως στις ανάγκες που υπάρχουν στην στελέχωση της Αστυνομίας με περισσότερους αστυνομικούς, ενώ σχολίασε το γεγονός πως η Δράμα αυτή την στιγμή κατάφερε να προσθέσει στην δύναμή της 9 άτομα ενώ η Καβάλα περιορίστηκε μόνο σε 3 αστυνομικούς.


Στην δεξίωση παραβρέθηκαν, εκτός του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Καβάλας κ Γιώργου Γκράνα, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, άνδρες και γυναίκες της Χωροφυλακής, πολλοί απόστρατοι και καβαλιώτες που πήγαν να τιμήσουν την ημέρα της γιορτής της Αστυνομίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου