Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

2 τόνοι πλαστικά καπάκια από την Νεολαία Εθελοντισμού και Ανάπτυξης Καβάλας - Ανταλλαγή με ένα...αναπηρικό αμαξίδιο




Μετά από ένα και πλέον χρόνο η Νεολαία Εθελοντισμού και Ανάπτυξης Καβάλας με την βοήθεια πολιτών, φορέων, οργανισμών κατάφερε να συγκεντρώσει τους δύο πρώτους τόνους πλαστικά καπάκια, για την προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου, τα οποία σήμερα το πρωί ξεκίνησαν από τα Κ.Ε.Π. του Δήμου Καβάλας με προορισμό τα Γιαννιτσά. Ο σύλλογος παραπληγικών και κινητικά αναπήρων νομού Πέλλας με έδρα τα Γιαννιτσά είναι ο σύλλογος που θα κάνει τη συγκεκριμένη ανταλλαγή.
Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Νεολαίας Εθελοντισμού και Ανάπτυξης Καβάλας Αντώνης Μιχαηλίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook  Η Νεολαία Εθελοντισμού και Ανάπτυξης Καβάλας, μια από τις πιο δραστήριες οργανώσεις νέων στην περιφέρεια ΑΜ-Θ (αν όχι η μοναδική), δείχνει για ακόμα μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο απέναντι στην κοινωνία του σήμερα. Αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως από το "τίποτα" μπορούν να γίνουν πράγματα που εξυπηρετούν ανθρώπους οι οποίοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους στηρίζουμε καθημερινά.
Η Ν.Ε.Α. Καβάλας έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα 2 ανθρώπους ένα μικρό κοριτσάκι και μία ηλικιωμένη κυρία, χάρη στην προσφορά της κ. Ρούκα από τη Γερμανία.
Αυτή τη φορά ένας συνάνθρωπός μας μέσα από τη προσφορά όλων των πολιτών από τη Καβάλα, Λήμνο, Θεσσαλονίκη ,Αθήνα ,Σέρρες ,Ξάνθη, Δράμα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Σουφλί, Δίκαια Έβρου και από άλλες περιοχές της χώρας μας θα μπορέσει και πάλι να αποκτήσει το αυτονόητο δικαίωμα και πρόσβαση στη ζωή.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αρχικά όλους εσάς που αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια της ομάδας μας. Το Δήμο Καβάλας για την εμπιστοσύνη του. Το τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας για την εξυπηρέτηση στη μεταφορά των καπακιών από τα σημεία συλλογής σε αποθήκες. Τη Διευθύντρια των ΚΕΠ του Δήμου Καβάλας κα. Συρματένια Χατζημιχαήλ. Τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Φορτηγών Δημοσίας Χρήσεων Καβάλας κ.Ανέστη Τσουρουκίδη για τη μεταφορά των καπακιών στην εταιρία ανακύκλωσης.
Η προσπάθειά μας δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζεται!
Συνεχίζουμε να συλλέγουμε πλαστικά καπάκια στα ΚΕΠ του Δήμου Καβάλας, συνεχίζουμε να δίνουμε ελπίδα σε ανθρώπους που το χρειάζονται!
”.

Ακόμα με ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό το facebook η διευθύντρια των Κ.Ε.Π. Καβάλας κ. Συρματένια Χατζημιχαήλ, αναφέρει Γέμισε το ΚΕΠ του Δήμου Καβάλας με χρώματα κι ελπίδα! Ο στόχος της Επιτροπής Νεολαίας Εθελοντισμού και Ανάπτυξης Καβάλας, επετεύχθη! Δύο τόνοι πλαστικά καπάκια θα ταξιδέψουν στα Γιαννιτσά για προσφέρουν σε ακόμη έναν συμπολίτη μας πρόσβαση στη ζωή! Ένα μεγάλο ευχαριστώ που ξεκινά από τη Λήμνο και φτάνει μέχρι τα Δίκαια Έβρου! σ΄ όλα τα σχολεία του Δήμου μας που ανταποκρίθηκαν, με ιδιαίτερη μνεία στο σχολείο Καλαμπακίου Δράμας, στους εργαζόμενους πολλών υπηρεσιών της πόλης μας, στους υπαλλήλους και των τριών ΚΕΠ του Δήμου μας, στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου που πάντα ήταν αρωγός στην μεγάλη αυτή προσπάθεια και πάνω απ΄όλα σ΄όλους τους ανώνυμους συμπολίτες μας και στον καθένα ξεχωριστά ! Μας συγκινήσατε...άξιζε ο κόπος όλων μας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου