Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Εγκαίνια για το νέο κατάστημα "ERGO Κουρτίδης" στην Καβάλα




Παρουσία πλήθους κόσμου από όλη την περιοχή πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της ERGO Κουρτίδης στην Καβάλα.

Όλοι οι παριστάμενοι έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους στη γενική διευθύντρια Ειρήνη Κουρτίδου και στους οικείους της, για καλές δουλειές και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η πρωτοβουλία για τη λειτουργία του νέου καταστήματος της ERGO Κουρτίδης στην πόλη της Καβάλας θα τύχει ιδιαίτερης αποδοχής. Μεταξύ άλλων στα εγκαίνια του καταστήματος παραβρέθηκαν οι βουλευτές Γιάννης Πασχαλίδης και Ντίνος Κλειτσιώτης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κώστας Αντωνιάδης, και πολλοί εκπρόσωποι αρχών και φορέων.

Το νέο κατάστημα της ERGO Κουρτίδης, βρίσκεται στην οδό Δαγκλή 23 στην περιοχή του Αγίου Παύλου και είναι μια σύγχρονα διαμορφωμένη έκθεση των προϊόντων που διατίθενται από το πολυκατάστημα, και παρέχει ποιοτικές προτάσεις και λύσεις προς ιδιώτες και επιχειρήσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Ξεχωρίζει για τη μοντέρνα, λιτή και ξεχωριστή αισθητική που υιοθετεί, αλλά και για την πολιτική κοινωνικής ευθύνης.



Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του σπιτιού από το 1999, με τη δημιουργία ενός τεχνικού πολυκαταστήματος 10000 τμ στην παραλία Οφρυνίου (Τούζλα). Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των πελατών της, η ERGO Κουρτίδης κυριάρχησε ως η αδιαμφισβήτητη δύναμη στο χώρο, από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας της.

Στα καταστήματα μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το σπίτι και τον επαγγελματία, καθώς έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια ασύγκριτα μεγάλη ποικιλία επίπλων, φωτιστικών, ειδών μπάνιου, κήπου, διακόσμησης, δαπέδου, ψύξης, θέρμανσης, ηλεκτρολογικών, υδραυλικών, οικιακού εξοπλισμού, λευκών ειδών, κιγκαλερίας, εργαλείων ηλεκτρικών και χειρός, χρωμάτων, σιδερικών, επαγγελματικού εξοπλισμού.

Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας, φιλικής εξυπηρέτησης και τεχνογνωσίας αποτελεί εγγύηση για μια διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Φροντίζουμε πάντα να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Με λίγα λόγια, Καλώς ήρθατε σπίτι σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου