Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Κωστής Σιμιτσής προς Δήμητρα Τσανάκα: "Να κοιτάζει πώς θα κάνει καλύτερα τη δική της δουλειά"
Από τις Βρυξέλλες, στις οποίες βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, ο πρώην δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής θέλησε να στείλει στην νυν δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα ένα δικό του μήνυμα με στόχο -όπως αναφέρει- "να κοιτάξει πώς θα κάνει καλύτερα τη δική της δουλειά" και να μην ασχολείται με τα όσα έγιναν στο παρελθόν. Με μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο κ. Σιμιτσής δεν διστάζει, παράλληλα, να καταφερθεί με έντονο τρόπο σε ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος της κ. Τσανάκα -τους οποίους, ωστόσο, δεν κατονομάζει- και οι οποίοι, όπως αναφέρει, έχουν επιδοθεί τον τελευταίο καιρό σε έναν αγώνα δυσφήμησης του ιδίου και της παράταξης "Ανοιχτή Πόλη", της οποίας ηγείται.

Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

Πριν από λίγο καιρό στην εφημερίδα "Πρωινή" ο Θόδωρος Θεοδωρίδης δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό κείμενο, όπου "αποκάλυπτε" το περιεχόμενο τριών επιστολών που τάχα έστειλα στη κ. Τσανάκα με την εντολή να τις διαβάσει σε διαφορετικούς χρόνους. Με την πρώτη επιστολή, που έπρεπε να τη διαβάσει αμέσως, τη "συμβούλευα" να ρίξει όλες τις ευθύνες για τα στραβά του Δήμου σε μένα. Με τη δεύτερη, που έπρεπε να τη διαβάσει το 2017, να ρίξει όλες τις ευθύνες στους υπαλλήλους. Και με την τρίτη, που έπρεπε να τη διαβάσει το 2019, να ετοιμάζεται να γράψει τρεις επιστολές για τον διάδοχό της, προφανώς με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο.

Κάποιοι δημοσιογράφοι το πίστεψαν και ζητούσαν από μένα να προβώ σε δηλώσεις!

Φαίνεται όμως ότι το πήρε στα σοβαρά και η νέα δήμαρχος Καβάλας. Έτσι, τον τελευταίο καιρό, όλα τα στραβά και άσχημα του Δήμου μας φορτώνονται σε μένα. Κι όταν δεν υπάρχουν τέτοια στραβά και άσχημα, ε, δεν πειράζει, επινοούνται. Αυτόκλητοι "κύκλοι του δημαρχείου", κολαούζοι, γλείφτες και παπαγαλάκια έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δυσφήμησης τόσο του προσώπου μου, όσο και της παράταξης "Ανοιχτή πόλη".

Συμβουλεύω για τελευταία φορά την κ. Τσανάκα να αποφεύγει αυτούς τους τύπους. Να κοιτάζει πώς θα κάνει καλύτερα τη δική της δουλειά προσβλέποντας στο μέλλον και να μη παρελθοντολογεί άσκοπα. Όλοι μας κρινόμαστε από αυτό που κάνουμε και όχι από αυτό που έκανε ή παρέλειψε να κάνει ο προκάτοχός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου