Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πάλι χαλασμένο το τρενάκι του Δήμου Καβάλας (φωτογραφίες)



Σήμερα το πρωί που βρεθήκαμε στο κέντρο της πόλης γίναμε θεατές του ίδιου "έργου", το τρενάκι του Δήμου Καβάλας να είναι ακινητοποιημένο μπροστά στην Εθνική Τράπεζα και από αυτό να απουσιάζει το πρώτο βαγόνι. Το ενδιαφέρον μας κέντρισε η ανακοίνωση που υπήρχε κολλημένη στο τζάμι που έγραφε "Το τρενάκι δε θα εκτελέσεις προσωρινά δρομολόγια λόγω βλάβης". Βεβαίως το προσωρινά είναι σχετικό αν αναλογιστεί κάνεις πόσες φορές έχει διαβάσει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση ή πόσες φορές έχει δει το τρενάκι να απουσιάζει από τη γνώστη του θέση.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τρενάκι, από την μέρα που βρίσκεται στην πόλη μας, είναι μια μεγάλη ανάσα για τους κατοίκους της Παναγίας. Επειδή η συνοικία αυτή είναι έχει στενά δρομάκια και είναι δυσπρόσιτη δεν υπάρχει η δυνατότητα διέλευσης αστικού λεοφωρεία από εκεί και έτσι οι κάτοικοι και κυριών ηλικιωμένα άτομα συνήθιζαν να το χρησιμοποιούν για την μετακίνηση τους από και προς το κέντρο της πόλης. Μάλιστα πριν λίγο χρονικό διάστημα είχε επανέλθει σε λειτουργία από μια ακόμη βλάβη με λίγα δρομολόγια τα οποία εν συνεχεία θα αυξάνονταν.
Σε αυτό το σημείο μας γεννιούνται αρκετά ερωτήματα. Όπως για παράδειγμα ποιες είναι αυτές οι βλάβες; Από ποιον πληρούνται αυτές οι βλάβες και πόσο κοστίζουν στους Καβαλιώτες; Και κυρίως αν αυτές οι αστοχίες στην διόρθωση του τρένου οφείλονται σε σφάλματα των τεχνικών και ακόμα ποιος πληρώνει τα σφάλματα αν υπάρχουν; Πρέπει άμεσα κάποιος να δώσει εξηγήσεις για αυτό το ζήτημα. Γιατί οι βλάβες πάνε και έρχονται και ουδείς γνωρίζει τόσα χρόνια τι πραγματικά συμβαίνει με το τρενάκι του Δήμου μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου