Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Η Καβάλα τιμά τους κορυφαίους σκακιστές της




Το απόγευμα της Πέμπτης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβούλιο παραχώρησε συνέντευξη τύπου, η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Σκακιστικό Ομοσπονδίας Βασίλη Θεοδωρίδη και την πρωταθλήτρια στο σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου, για το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων που διεξήχθη στο Ντέρμπαν της Νοτίου Αϕρικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι η Σταυρούλα Τσολακίδου, σε ηλικία μόλις 14 ετών αναδείχθηκε χρυσή πρωταθλήτρια στις κορασίδες, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αποκτώντας διεθνή αναγνώριση.

Η κ. Τσανάκα ευχαρίστησε την Σταυρούλα Τσολακίδου για την τεράστια αναγνώριση που έχει η πόλη της Καβάλας μέσω της σημαντικής διάκρισής της. Μάλιστα τόνισε ότι θα διεξαχθεί ειδική τελετή βράβευσης το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης στις 10:30. Εκεί εκτός από τη Σταυρούλα Τσολακίδου θα τιμηθούν και οι άλλοι δύο κορυϕαίοι Καβαλιώτες σκακιστές, η Άννα Μαρία Μπότσαρη και ο Αντώνης Παυλίδης.


Όπως τόνισε ο Βασίλης Θεοδωρίδης την ημέρα της εκδήλωσης οι πρωταθλητές της Καβάλας θα παίξουν σκάκι μπροστά στο κοινό της Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου