Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ήρθε η μπλε κάρτα του Πόποβιτς - Αγώνας δρόμου για δελτίο και πιστοποιητικό υγείας - Δημοσίευμα για πλαστές ή μη έγκυρες ενημερότητες στο "παρελθόν" της ΠΑΕ




Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει για την ομάδα της Καβάλας το θέμα του Λάζαρ Πόποβιτς, καθώς το πρωί της Πέμπτης ήρθε στα γραφεία της ΠΑΕ η μπλε κάρτα του Σέρβου επιθετικού -η οποία είχε καθυστερήσει λόγω κωλυμάτων της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αλβανίας, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρσι.

Πλέον οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να εκδώσουν το συντομότερο δυνατόν τόσο το δελτίο του παίκτη όσο και το πιστοποιητικό που θα αποδεικνύει ότι ο Πόποβιτς είναι υγιής. Το δελτίο αναμένεται να έχει εκδοθεί μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ μικρή ανησυχία εκφράζεται για το πιστοποιητικό υγείας (αν και στην ΠΑΕ εκτιμούν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και ο Πόποβιτς θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη για τον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών).

Εκδρομές από Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας και ΣΦΑΟΚ

Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας ανακοινώνει εκδρόμη για τον αγώνα του ΑΟΚ με τα Γιαννιτσά, τη Κυριακή 12 Οκτωβρίου. Ώρα αναχώρησης: 13.00 από την Πλατεία Ελευθερίας Κόστος συμμετοχής άνευ εισιτηρίου:15 ευρώ Δηλώσεις συμμετοχής: ψητοπωλείο "Δεληκάρης" Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942629247

Ανακοινώνουμε εκδρομή για τον εκτός έδρας αγώνα του ΑΟΚ με την Αναγέννηση στα Γιαννίτσα. Αναχώρηση την Κυριακή 12/10/2014 και ώρα 13:00 από την κεντρική πλατεία της Καβάλας. Το κόστος της εκδρομής είναι 17 χωρίς το εισιτήριο του αγώνα. Η δήλωση συμμετοχής είναι μέχρι το βράδυ της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ στα γραφεία του Συνδέσμου. Πληροφορίες-εγγραφές στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο. Καβάλας επί της ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 14α (δίπλα OSCAR) και στο τηλέφωνο 2510-838561 - 6948489533.

Στη δημοσιότητα το πόρισμα για τις πλαστές ενημερότητες - Εμπλέκεται και η Καβάλα

Και ενώ ο ΑΟ Καβάλα έχει ήδη προσαρμοστεί στα δεδομένα της Football League 2, φαίνεται ότι οι "εφιάλτες" του παρελθόντος δεν εγκαταλείπουν την ομάδα ακόμα και τώρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το πόρισμα της οικονομικής αστυνομίας για τις πλαστές ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες που κατέθεταν ομάδες στην ΕΠΟ προκειμένου να κάνουν μεταγραφές, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή "Δίκη στο ΣΚΑΪ".

Η έρευνα έγινε από το 2002 έως το 2014 και εντόπισε 66 πλαστές ενημερότητες που αντιστοιχούν σε 27 ομάδες. Στο πόρισμα αναφέρεται ότι τα δύο τελευταία χρόνια κατά τα οποία η ΕΠΟ δέχεται μόνο την πρωτότυπη ενημερότητα και όχι φωτοτυπία όπως συνήθιζε, τέσσερις ομάδες της Σούπερ Λιγκ (ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Εργοτέλης και Κέρκυρα) καταθέτουν βεβαίωση οφειλών, αντί ενημερότητας.

Πλαστές ή μη έγκυρες ενημερότητες κατέθεσαν οι εξής σύλλογοι: Ηρακλής, Νίκη Β., Καβάλα, Παναιγιάλειος, Ολυμπιακός Χερσονήσου, Ιωνικός, Σαλαμίνα, Αγ. Δημήτριος, Πανασπροπυργιακός, Προοδευτική, Εθνικός, ΑΕΚ, Α.Σ. Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Καλαμαριάς, Χαϊδάρι, Βέροια, Κόρινθος, Αιγάλεω, Μακεδονικός, Παναχαϊκή, Αιολικός, Ναυπακτιακός, Αχαρναϊκός, Λαμία και Πανθρακικός. Υπενθυμίζεται ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χάρη Λακαφώση. Η έρευνα στρέφεται προς τη διερεύνηση ευθυνών που είχαν πρόσωπα συνδεόμενα με την ΕΠΟ.

Το σκάνδαλο ξέσπασε το 2011 έπειτα από καταγγελία. Η ΕΠΟ τιμώρησε με την ποινή του υποβιβασμού 11 ομάδες στις οποίες εντόπισε πλαστογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου