Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

'Ε.Κ. Καβάλας - ΚΑΟ Δράμας 54-58 - Πρόβα-τζενεράλε για την Καβάλα εν όψει της "πρεμιέρας" στην Α2 (βίντεο)




Το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας έδωσε, το  απόγευμα της Τετάρτης, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Η ομάδα του Γιάννη Τζήμα υποδέχτηκε, μπροστά σε σχετικά λίγο κόσμο, τον ΚΑΟ Δράμας από τον οποίο και ηττήθηκε με 54-58, αν και βρέθηκε να προηγείται στις 3 από τις 4 περιόδους της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Γιάννη Τζήμα έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά, το προσεχές Σάββατο, αν και έδειξαν ορισμένα προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι (σε αντίθεση με την άμυνα, η οποία λειτούργησε σε ικανοποιητικά πλαίσια). Από την Καβάλα ξεχώρισε ο Καράμπουλας με 13 πόντους, ενώ οι Καραποστόλου και Κατσαρές προφυλάχθηκαν με στόχο να είναι απόλυτα έτοιμοι τις επόμενες ημέρες, μιας και το πρόγραμμα της Καβάλας είναι ιδιαίτερα βαρύ, με 3 αγώνες μέσα στην εβδομάδα οι οποίοι μάλιστα συνοδεύονται και από μεγάλες μετακινήσεις (στην Αθήνα και το Ηράκλειο), κάτι για το οποίο ο κ. Τζήμας δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του.

Τα δεκάλεπτα: 12-11, 36-29, 43-38, 54-58

Οι πόντοι των παικτών της Καβάλας: Κρστέφσκι 8, Τότσιος 9 (1), Καλαμπάκας 5 (1), Καραποστόλου 2, Αγγελακόπουλος 2, Παπαρέγκας, Γκέλιος 2, Χαρισμίδης 4, Βελισσαρίου 6 (2), Καλαϊτζίδης 3, Καράμπουλας 13 (1)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου