Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

3 διαγωνισμοί για τα παιδιά της Καβάλας στο πλαίσιο του προγράμματος "Europe is our playground" - Συνέντευξη τύπου (βίντεο)




Συνεχίζεται να "τρέχει" στην Καβάλα (από τον δήμο Καβάλας μέσω της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ) το άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα "Europe is our playground", το οποίο έχει σαν βασικό του στόχο την γνωριμία με τα παιχνίδια που έπαιζαν παλιότερα στις γειτονιές τα παιδιά. Μετά από τις εκδηλώσεις του περασμένου καλοκαιριού, στις οποίες παιδιά από διάφορες χώρες της Ευρώπης βρέθηκαν στην Καβάλα για να αναβιώσουν παιχνίδια που γνώρισαν και έπαιξαν οι παππούδες μας και οι γονείς μας (ακόμα και εμείς, όταν ήμασταν μικρά παιδιά), το επόμενο στάδιο είναι η διεξαγωγή 3 διαγωνισμών από την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας, στους οποίους θα λάβουν μέρος μαθητές δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων.

Οι 3 διαγωνισμοί ξεκίνησαν την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Οκτωβρίου. Οι συντελεστές του προγράμματος παρουσίασαν τους 3 αυτούς διαγωνισμούς στην διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε το πρωί της Τετάρτης.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου