Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

2ο τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 της "ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ" - Μεγάλη συμμετοχή, αλλά και...παράπονα για την καθυστέρηση (βίντεο-φωτογραφίες)
Για 2η συνεχόμενη χρονιά η Διεύθυνση Αθλητισμού & Παιδείας της "ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ" διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ ''3με3" για αγόρια και κορίτσια από 8 έως 18 ετών, στην Παραλιακή Λεωφόρο Καβάλας (στο ύψος ΚΤΕΛ). Οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, με την συμμετοχή 42 ομάδων αποτελούμενων από παιδιά κάθε ηλικίας, και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Κυριακή.

Πατήστε εδώ για να δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά

,

Το παρόν έδωσαν πάρα πολλά παιδιά τα οποία, συνοδευόμενα -ιδίως τα μικρότερα- από τους γονείς τους, εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό του πρωινού του Σαββάτου για να κατέβουν στην παραλιακή λεωφόρο και να λάβουν μέρος στο τουρνουά. Ωστόσο δεν έλειψαν και τα παράπονα γονέων για την καθυστερημένη έναρξη των αγώνων, καθώς σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αρκετοί εξ αυτών "όταν ήρθαμε στις 9 το πρωί, όπως μας είχαν πει, διαπιστώσαμε ότι δεν είχαν τοποθετηθεί καν οι μπασκέτες! Εκείνη την ώρα εμφανίστηκαν 2 δημοτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι ανέλαβαν να τις τοποθετήσουν. Μέχρι, όμως, να το κάνουν αλλά και μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της κλήρωσης και να ξεκινήσουν οι αγώνες πέρασε τουλάχιστον μιάμιση ώρα. Το αποτέλεσμα ήταν αρκετές ομάδες να αποχωρήσουν, με τα μέλη τους να είναι αρκετά απογοητευμένα." Οι διοργανωτές του τουρνουά, πάντως, ήταν αρκετά απασχολημένοι για να μπορέσουν να μας απαντήσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου