Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Την Κυριακή στον ανακριτή οι πρώτοι 15, την Δευτέρα οι υπόλοιποι 9 συλληφθέντες της επιχείρησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας




Μετά την "αναμπουμπούλα" των τελευταίων 2 ημερών, στασιμότητα και ηρεμία επικρατεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας αναφορικά με την επιχείρηση που έλαβε χώρα την Τετάρτη με σκοπό την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και την σύλληψη 24 ατόμων -μεταξύ αυτών ένας συνταξιούχος αστυνομικός, πρώην μέλος της προσωπικής φρουράς πρώην υπουργού προερχόμενου από τον νομό Καβάλας, ο αδελφός του συνταξιούχου αστυνομικού, και 2 μόνιμοι υπάλληλοι της ΒΦΛ.

Από τους 24 αυτούς συλληφθέντες οι πρώτοι 15 θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτή την προσεχή Κυριακή -αρχής γενομένης από τις 9 το πρωί- ενώ οι υπόλοιποι 9 την Δευτέρα. Όλοι τους αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, άλλοι για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και άλλοι για απλή ένταξη σε αυτήν. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας, καθώς η δικογραφία είναι πολυσέλιδη και ενδέχεται αρκετοί να ζητήσουν χρόνο για να την εξετάσουν και να απολογηθούν. Ασφαλείς πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι ο αριθμός όσων προφυλακιστούν δεν αναμένεται να είναι πάνω από 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου