Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Αναστασία Ιωσηφίδου για αύξηση τελών καταλοίπων πλοίων: "Φοβόμαστε ότι θα μειωθούν τα κρουαζιερόπλοια που θα έρθουν στην Καβάλα" - 15 κρουαζιερόπλοια έκλεισαν ήδη για Καβάλα το 2015 (βίντεο)




Την δική της ερμηνεία για τα όσα συμβαίνουν στο μέτωπο που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του δήμου Καβάλας και του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας με αφορμή τον διαγωνισμό που προκήρυξε ο ΟΛΚ για τα τέλη απόρριψης απορριμμάτων από τα πλοία που δένουν στο λιμάνι της Καβάλας, έδωσε στην κάμερα του fonikavalas.blogspot.gr η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ Αναστασία Ιωσηφίδου. Η κ. Ιωσηφίδου μίλησε για την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης μεταξύ της ιδίας και των ναυτιλιακών πρακτόρων της πόλης και εξέφρασε την αγωνία της για το αν θα μειωθούν τα κρουαζιερόπλοια που θα θελήσουν να αγκυροβολήσουν στο λιμάνι της Καβάλας λόγω της μεγάλης αύξησης στα τέλη απόρριψης.



Σχόλιο γράφοντος: Μέχρι στιγμής, πάντως, έχουν ήδη ανακοινωθεί οι αφίξεις 15 κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Καβάλας εντός του 2015. Βέβαια οι ανακοινώσεις αυτές έγιναν πριν βγει στην δημοσιότητα το ζήτημα των τελών απόρριψης απορριμμάτων, αλλά ακόμα και έτσι ο αριθμός αυτός μόνο αισιοδοξία μπορεί να γεμίζει όσους ασχολούνται στην Καβάλα με το θέμα των κρουαζιερόπλοιων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου