Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Έβαλαν γκαζάκι σε αυτοκίνητο στην συνοικία του Αγίου Λουκά - Για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" μιλάει η αστυνομία



φωτογραφία αρχείου
Ένα "δωράκι" στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας (εν όψει του εορτασμού του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη των αστυνομικών) επιφύλαξαν άγνωστοι οι οποίοι, περί τις 3 τα ξημερώματα (3:09, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου), τοποθέτησαν γκαζάκι σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην συνοικία του Αγίου Λουκά. Ευτυχώς ο -αλβανικής υπηκοότητας- ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου (συγγενικό πρόσωπο νεαρού ποδοσφαιριστή ο οποίος, μέχρι πέρσι, αγωνιζόταν στον ΑΟ Καβάλα αλλά φέτος αγωνίζεται σε άλλη ομάδα του νομού, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League 2) πρόλαβε και έσβησε την πυρκαγιά που προκλήθηκε πριν εκραγεί το γκαζάκι, ωστόσο το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό αλλά και το πίσω δεξιά μέρος του (μιας και το γκαζάκι είχε τοποθετηθεί πλησίον του ρεζερβουάρ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, το περιστατικό οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς ωστόσο αυτό το σενάριο να έχει επιβεβαιωθεί.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

Άγνωστοι  δράστες,  τοποθέτησαν  σε  Ι.Χ.Ε.  αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 35χρονου υπηκόου Αλβανίας, αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό (ΑΕΜ), με  αποτέλεσμα από την πυρκαγιά να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές στο ανωτέρω όχημα. Στο σημείο βρέθηκε και περισυλλέγει (1) φιαλίδιο βουτανίου. Πυρκαγιά κατεσβέσθη από την Π.Υ. Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Α. Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου