Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Καθαρισμός της ακτής Περιγιαλίου από μαθητές του 25ου και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας




Η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας στηρίζει κάθε εθελοντική προσπάθεια των πολιτών, ανεξαρτήτου ηλικίας, που στοχεύει στον ευπρεπισμό των κοινοχρήστων χώρων και στην ευαισθητοποίηση όλων μας για να διατηρείται το περιβάλλον καθαρό.

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή την Παγκόσμια Εκστρατεία Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών 2014, το 25ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας και το 8ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας καθάρισαν την ακτή Περιγιαλίου.

Επίσης, μέλη του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Περιγιαλίου «Ο Άγιος Τρύφωνας» προχώρησαν πρόσφατα στον εθελοντικό καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων της συνοικίας.

Ο Δήμος Καβάλας διέθεσε για τις ανάγκες του καθαρισμού γάντια μιας χρήσης, μεγάλες σακούλες απορριμμάτων, ενώ η αντιδήμαρχος Καθαριότητας Καρίνα Χιώτη - Πρασά συνομίλησε με τα παιδιά και τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία που πήραν να καθαρίσουν την ακτή.
Αξίζει να τονιστεί επίσης ότι μετά από ενέργειες της αντιδημάρχου οι σακούλες απορριμμάτων που διαθέτει ο Δήμος Καβάλας στους εθελοντές για τις ανάγκες καθαριότητας των δημοσίων χώρων είναι χορηγία μεγάλης καβαλιώτικης εταιρείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου