Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Μια ακόμα σύσκεψη για την αναδόμηση της Θάσου μετά τις πλημμύρες - Κ. Χατζηεμμανουήλ: "Σε εξέλιξη οι εργασίες για να πηγαίνουν οι μαθητές των Μαριών στα Λιμενάρια"




Έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο και ήδη ο καιρός βρίσκει σε κακή κατάσταση πολλές περιοχές του νησιού της Θάσου μετά από τις πλημμύρες του καλοκαιριού. Κατά συνέπεια, σκοπός είναι να συντονιστούν οι εμπλεκόμενοι όσο το δυνατόν καλύτερα για να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις το συντομότερο δυνατόν και σε μια βάση όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη.

Για τον λόγο αυτό συγκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ Θόδωρου Μαρκόπουλου, με τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο της Θάσου, τα Σώματα Ασφαλείας, Αστυνομία και Πυροσβεστική, η Διεύθυνση Δασών, ΠΣΕΑ, Υπηρεσιακοί παράγοντες και Τεχνικές Υπηρεσίες.

Μεταξύ τους έγινε συζήτηση και περιγραφή της υπάρχουσας κατάστασης, καθώς και αναφορά στους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αντιμετωπιστεί ώστε να θωρακιστεί το νησί από δύσκολα καιρικά φαινόμενα, που θα το φέρουν σε ακόμα πιο δύσκολη κατάσταση τους χειμερινούς μήνες.

Λίγο νωρίτερα ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί από τις πλημμύρες όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές που προέρχονται από τις Μαριές στην μετακίνησή τους προς τα Λιμενάρια λόγω της κακής κατάστασης του οδοστρώματος (ένα θέμα με το οποίο ασχολήθηκε, σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Θάσο, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης, ο οποίος και ζήτησε την λήψη άμεσων μέτρων για την διευκόλυνση της μετακίνησης των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου