Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστολή της διοίκησης της Έ.Κ. Καβάλας στον ΕΣΑΚΕ: "Γιατί δεν μας καλείτε για να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά μας για την Α1;" - Ύστατες προσπάθειες από τον Πανιώνιο




Την ώρα που ο Πανιώνιος επιχειρεί να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που έχει προκειμένου να εξασφαλίσει -έστω και στο...και πέντε- το πιστοποιητικό για την συμμετοχή στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας (με τον πρώην ισχυρό άνδρα της ομάδας Ηλία Λιανό να ενημερώνει, την Πέμπτη, τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο ότι εγκρίθηκε η εγγυητική επιστολή και να ετοιμάζεται, το πρωί της Δευτέρας, να την καταθέσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μαζί με τον πλήρη φάκελο του Πανιωνίου), η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας απέστειλε, την Παρασκευή, μια επιστολή διαμαρτυρίας στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με την οποία διαμαρτύρεται έντονα για το γεγονός ότι δεν έχει λάβει την απαραίτητη κλήση από τον ΕΣΑΚΕ για να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκείμενου να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την επιστολή της Έ.Κ. Καβάλας προς την ΕΕΑ

Παράλληλα, η διοίκηση της Έ.Κ. Καβάλας απέστειλε μια ακόμα επιστολή, αυτή την φορά με παραλήπτη τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, με την οποία τονίζει ότι μπορεί να ακόμα και ζητήσει τη βοήθεια του εισαγγελέα για το θέμα αυτό!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την επιστολή της Έ.Κ. Καβάλας προς τον ΕΣΑΚΕ

Πάντως, στο περιθώριο των εγκαινίων της 22ης Διεθνούς Έκθεσης Kavala Expo, ο πρόεδρος της Έ.Κ. Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου εξέφρασε (μιλώντας στην "Φωνή της Καβάλας") την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά, σημειώνοντας ότι "οι κινήσεις του Πανιωνίου είναι άνευ ουσίας, αφού δεν μπορεί η ΕΕΑ να πάρει πίσω την απόφασή της - κάτι τέτοιο είναι παράνομο")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου