Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη εργασίας του προέδρου του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας (βίντεο)




Συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας κ. Χρήστο Κοπατσάρη είχε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, προκειμένου οι δυο παλιοί γνώριμοι να συζητήσουν μια σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος αφού και η Περιφέρεια ΑΜΘ και η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, όπως και το νοσοκομείο είναι δυο οργανισμοί που σκοπό έχουν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου.

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του, αμέσως μετά την λήξη της συνάντησης, ο Μαρκόπουλος "εμείς θέλουμε να συμβάλλουμε στο να λύσουμε τα προβλήματα που απασχολούν το νοσοκομείο, ώστε αυτό απρόσκοπτα να μπορεί να παράσχει την υγεία σε όλους τους συμπολίτες μας. Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας με όλες τις δυνάμεις μας, να χειριστούμε όλα αυτά τα θέματα."



Από την πλευρά του ο κ. Κοπατσάρης είπε πως αυτή η συνάντηση εργασίας στόχευσε στο να ενημερώσει τον Αντιπεριφερειάρχη για τα τρία προγράμματα που τρέχει το Νοσοκομείο μέσω ΕΣΠΑ, εκ των οποίων μερικά βρίσκονται στην φάση της δημοπράτησης και άλλα στην φάση της ολοκλήρωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου